2777
2789

دیروز با مامانم بیرون بودم وقتی برگشتیم خونه کلید ک انداختم درو باز کردم شوهرمو رو مبل گوشی ب دست دیدم ک تا منو دید رنگ و روش پرید بعدشم گوشیش دو سه بار زنگ خورد ک همش قطع میکرد 

همش بهش گیر دادم ک کیه و چرا قطع میکنی همش گفت هیچکس و همکارمه و فلان

خلاصه بعد کلی گیر دادن من گف ی نفره ک چندروزه زنگ میزنه و میگه من شبیه برادرشم منم بهش گفتم متاهلم و مزاحم نشه 

بعدم پیاماشو نشونم داد ک طرف چرت و پرت گفته بود ک ببخشید من نمیدونستم متاهلی فقط چون شبیه برادرم بودی پیام دادم 

جالبه بدونید پارسالم ی همچین موضوعی پیش اومد و طرف میگف ک شوهرم شبیه برادرشه!! ک من پدر طرفو داروردم!حالا من کلا سکوت کردم و چیزی نگفتم ب نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

چرا شوهرهای ما شبیه برادر هیچ کس نیستن؟! به فرض که شبیه هم باشن، ادم به هرکی که شبیه برادرشه پیام میده وزنگ میزنه؟!

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادا اصول جدیده؟؟؟؟؟؟ شبیه برادرمی خب برو بچسب به برادر خودت عجبااا

عفریته هااااا

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
ادا اصول جدیده؟؟؟؟؟؟ شبیه برادرمی خب برو بچسب به برادر خودت عجبااا عفریته هااااا

پارسالم دقیقا ی نفر بود ک این حرفارو میزد ک شبیه برادرمی

ب نظرت این همون نیس؟

پارسالم دقیقا ی نفر بود ک این حرفارو میزد ک شبیه برادرمی ب نظرت این همون نیس؟

ببین مهم اینه که شوهرت محلش نده و تو درگیر این موضوعات نشی چون مثل خوره میوفته به جون آدم 

باید شوهرت خیلی محکم جوابشو بده و بگه میره به خاطر مزاحمتش ازش شکایت میکنه شوخی هم نداره و  بذارتش بلاک لیست 

اگه به همسرت اطمینان داری بذار خودش کارشو انجام بده گیر الکی نده چون حساسش میکنی فقط همسرت بفهمه که ناراحتی کافیه داد و دعوا راه نندازی...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
ببین مهم اینه که شوهرت محلش نده و تو درگیر این موضوعات نشی چون مثل خوره میوفته به جون آدم  بای ...

بهش اطمینان دارم ولی از اینکه هربار خودم فهمیدم خیلی اعصابم بهم میریزه میگه حامله ای بهت نگفتم مشکلی پیش نیاد لزومی نداشت تو بفهمی!