2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن جنین . کمممممک

149 بازدید | 18 پست

سلام به دوستان من هفته ی سی هستم بند ناف دو هفتس دور گردن بچمه دو دور . از دیروز تکوناش خیلی سریع و پشت هم نیست خیلی معمولیه . مثلا تا دو روز پیش صبحانه میخوردم سریع شروع میکرد بازی میکرد ولی از دیروز مثلا هر یکی دو دقیقه یک لگد معمولی میزنه یا مثلا کش میاد فقط . خیلی نگرانم میترسم اون بند ناف اذیتش کرده باشه و بچم بی حال شده باشه . چی کار کنم به نظرتون عادیه ؟؟؟ یا پاشم برم دکتر ؟؟ شنبه دکتر بودم نرمال بود همه چیش . ممکنه کم وزن بگیره با این بند نافه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینطور بودم اول ک دکتر گفت باید سزارین سی حتما طبیعی خیلی خطرناکه بعدم باید خیلی احتیاط کنی توی خوابیدن از جا بلند شدن مال من آخرش دکتر گفت دیگه خطرناکه جوری ک ۲۸ اسفند سزارینم کرد هرچی گفتم لااقل یکم اخرسال شناسنامش خراب میشه قبول نکرد بعدم دیگه زیاد من سونو میرفتم چون گفت باید مرتب چک بشه

تو این شرایط فکر میکنم هر روز باید nst بدی دکترت چی گفتع؟

دکتر گفت مشکلی نیست اما اگه احساس کردی کمتر بازی میکنه بیا .گفت در کل چیز خطرناکی نیست زیاد ولی ممکنه کلافه بشه و بی حال بشه که اگه اینجوری حس کردی بیا چک کنیم

من و شما هفته هامون نزدیکه  برای شما تکان خوردن نی نی کمتر از قبل نشده ؟؟؟؟

تکوناش از نظر تعداد کم نشده اما قشنگ معلومه انگار حوصله نداره هی اینور اونور بشه و زیاد ورجه وورجه کنه