سال گذشته بعد از دیدن یه کیلیپ از خانم نسرین مقانلو با ۵۰۴۰ تماس گرفتم و کرم ضدچروک سفارش دادم اما بعد از تحقیق متوجه شدم ۵۰۴۰ کلاهبرداره و اجناسش تقلبیه و این که میگن درصورت عدم رضایت وجه برگردونده میشه الکیه.منم از پستچی بسته رو تحویل نگرفتم.حالا بماند که تا یکماه هرروز زنگ میزدن که بستتون هنوز تو اداره پسته و اگه پشیمون شدین دوباره براتون بیاریم.حالا از اون روز هی برای من پیامک میاد که تا آخر شب ضدچروک تخفیف ویژه داره این تخفیف تکرار نشدنیه و این صحبتا یا حتی کارشناساشون با شماره ها مختلف تماس میگیرن.حتی یه بار پستچی جلو خونه هم آورد گفت سفارش کرده بودین!!مامانمم میگفت انقدر این پستچی اومد ازش بخر گناه داره ! الان زنگ زدم دفتر اصلیشون اولش یه خانمه جواب داد و با احترام گفت جانم عزیزم من مشاور رایگان شما هستم شما قطع کنید من تماس بگیرم گلم!!! گفتم خانم من چجوری بگم غلط کردم دوسال پیش یه سفارش به شما دادم؟ توروخدا این طرحهای تخفیف ویژه رو برای من نذارید!!!!من اگه میخواستم همون دوسال پیش میخریدم.یهو خانمه قاطی کردو یه عالمه فحش زشت به من دادو قطع کرد😅😅😅الان یعنی دیگه من شامل تخفیف های بی نظیرشون نمیشم؟ 😅😅😅😅