2777
2789
عنوان

نگاه به خانوما

1483 بازدید | 47 پست

سلام

یه سوالی دارم

اگر با مردی برید بیرون و حس کنین نگاهش به خانوما بده، ولی ازش بپرسین

من تاکید کردم ک روی این موضوع خیلی حساسم و اگر تو زندگی حتی یکبارم ببینم جدا میشم

و ایشون گفتن که نه. اشتباه می کنی. صداقت و وفاداری از همه چی مهم تره

باید چکار کنم؟ ادامه بدم؟ امتحان کنم؟ باور کنم نکنم؟

خواهش می کنم الکی ج ندین🙏🏻 فک کنین زندگی خودتونه

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه آقایون به خانما توو کوچه نگاه میکنن 

حتی اونایی که نشون میدن سربه زیر هستن بازم زیر چشمی نگاه میکنن

بهترین راه اینه که حساسیتت را کم کنی و معیار های اصلیت را چیزای دیگه قرار بدی

خدایا دوست دارم  
من خودم احساس میکنم شوهرم به بعضیا نگاه میکنه ولی نمیتونم کاری کنم 

منم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

باز هم بهش فرصت بده و نامحسوس زیرنظر بگیر رفتارشو یکی دوبار دیگه برو بیرون باهاش

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

سلام عزیزم اشتباه نکن....من بااینکه خانومم نمیدونم چرا بعضی وقتا خیره میشم ب آقایون.دسته خودمم نیست.مثلا یبار تو ی فروشگاه بی دلیل خیره شدم ب کفش ی عاقایی ک عاقاعه خودش متوجه شد..اوایل نامزدیمم ب شوهرم موضوع رو گفتم اونم سعی میکنه وقتی بیرونیم باهام حرف نزنه ک خیره نشم! من واقعا دست خودم نبود و بی دلیل نگاه میکردم

عزیزم همه آقایون به خانما توو کوچه نگاه میکنن  حتی اونایی که نشون میدن سربه زیر هستن بازم زیر ...

نمی تونم

اصلااا نمی تونم با همچین چیزی کنار بیام

چون خودم این مدلی نیستم

من خودم به خیلی از خانمها نگاه میکنم خب چیه آدمیزاده نگاه میکنه دیگه

اخه طرز نگاه مهمه

من دوست ندارم از رو لذت و مقایسه باشه

ینی دوس ندارم وقتی مثلا قرار باشه ب دوستام معرفیش کنم ادم هیزی ب نظر بیاد

چون رو این موضوع خیلی حساسی هر چقدر م طرفت سربه زیر باشه و بگه اینطور نیست من اصلا نگاه نمیکنم...شما نمیتونی باور کنی چون با این احساس واین فکر شکاک میشی...شما باید رو خودت کار کنی که برات مهم نباشه...چون واقعا بعضی از خانوما با ظاهرشون نظر همجنس خودشون هم جلب میکنن چه برسه به جنس مخالفشون

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤