2777
2789
عنوان

مشاوره

165 بازدید | 41 پست

کسی تا حالا مشاوره رفته با همسرش؟من میخواست برم ب دلایلی ولی یه سری دلیلارو نمیتونم ب شوهرم بگم ینی میخوام ب مشاور بگم اون راهنمایی کنه.مشاوره ب صورت تکی انجام میشه یا در حضور دو نفر در کنار هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند جلسه باید رفت ب طور متوسط؟تاثیرم داره  ب نظرت؟

به نظر من تاثیر داره چون من و همسرم هر دومون داریم سعی میکنیم تغییر کنیم. البته ما تازه یک جلسه رفتیم هنو که تغییری حاصل نشده. ولی خب تاثیرش به تلاش دو طرف برای حفظ زندگیشون هم ربط داره

جلسات اول تکی میرین بعد دونفره میشه

ما رفتیم ولی شوهرم هیچکدوم از اشتباهاتشو قبول کرد تو جلسات مشاورمون گفت خیلی مقاومت میکنه😓🤤🤤

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
سعی کن همه چی رو به مشاور راست بگی . من چند تا چیزو دروغ گفتم واسه جلسه بعد میخوام راستشو توی برگه ب ...

ما مشکل اساسی نداریم مشکلات رفتاری ریز ریز داریم ک اکثرا با عث بحث و جدلمون میشه  راستش جدیدا این بحثا باعث حساس شدن بیشترم شده.موضوعاتی ک کاملا ب هم بی ربطن .نمیدونم اصلا چ جوری موضوعات رو بگم ب مشاور یکم گیج شدم

جلسات اول تکی میرین بعد دونفره میشه ما رفتیم ولی شوهرم هیچکدوم از اشتباهاتشو قبول کرد تو جلسات مشاو ...

چ بد🙁.ینی کاملا بی فاید بود؟اخه من فکر میکنم دوطرفمون مشکل داریم😐

خودتون کتاب بخونین و فکر کنین . مشاور تو چند ساعت فقط از حرفای خودتون برداشت میکنه و حرف میزنه پولتو ...

کتاب اگه من بخونم اون نمیخونه حوصلش نمیکشه ی طرفه ام ک چیزی درست نمیشه

ما مشکل اساسی نداریم مشکلات رفتاری ریز ریز داریم ک اکثرا با عث بحث و جدلمون میشه  راستش جدیدا ا ...

دقیا مشکلات ماهم ریز ریز از دوران عقد جمع شد تا حالا منم نتونستم واسه مشاور جمع بندی کنم.بهم گفت جلسه بعد همه ی مشکلاتتو برام بنویس و بیار. شمام همین کار بکن و برگه رو جلسه اول بده به مشاور.

چ بد🙁.ینی کاملا بی فاید بود؟اخه من فکر میکنم دوطرفمون مشکل داریم😐

نههه خیلی تاثیر داشت 

من شش ماهه دارم میرم شوهرم جلسه های اولشه واقعا هم تاثیر گذاشته حرفهای مشاور

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
دقیا مشکلات ماهم ریز ریز از دوران عقد جمع شد تا حالا منم نتونستم واسه مشاور جمع بندی کنم.بهم گفت جلس ...

منم تو دوران عقدم .مادر شوهرم شنید بحثمون رو گفت اول زندگی حیفه انقد بحث نکنید برید مشاوره اون بی طرفانه بهتون بگه چیکار کنید