پسرم را بردیم. اولش که کل پنج جلسه را تسویه کردند باهامون که از زور پول هم که شده بریم جلساتشو. خداییش اینجا را همیشه زودتر از وقتمون رفتیم با نیم ساعت تاخیر از وقتمون پذیرش شدیم. دیشب دیگه جلسه پنجم بود بعد از حدود یک ساعت معطلی پسرم واقعا خسته و کلافه شده بود. حالا خانم گفتاردرمانگر عوض عذرخواهیش کلی هم از عدم همکاری پسرم شاکی بود! اگه تو این کشور فقط برای وقت هم ارزش قایل می شدیم والله نصف مشکلاتمون حل می شد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی عدم همکاری؟ بگو این وظیفه شماست بچه رو ترغیب کنید و راهش بندازین و استرس والدین و بچه ...
دقیقا. ببین بچه ها یک بازده مفید خاص و کوتاه دارند. تماس گرفتم؛ زمان کلاسم را تایید کرده، رفتیم آنجا توی زمن ما نفر قبلی تو اتاق بوده، بچه بیخودی یک ساعت معطل شده!بعدش هم منشی تعارف می کنه آب یا چایی بیارم براتون؟! آخه یک بیسکوییتی چیزی لااقل که شکم بچه را پر کنه، بذارید هزینه ای نداره که؟ جلسه ای هشتادتومن هم پول مفت می گیرید!