2777
2789
عنوان

گفتار درمانی بیخود!

| مشاهده متن کامل بحث + 17904 بازدید | 49 پست

من گفتاردرمان هستم یعنی چی که پول 5 جلسه رو میگیرن اولش

شغل ما خیلی سخته و اعصاب زیادی میخواد بخاطر همین گاهی وقتا درمانگرا اونقدر که باید انرژی و حوصله ندارن که برای مراجع بذارن . قبل از رفتن به هر محیط درمانی لطفا تحقیق کنید که بعد پشیمون نشید 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله از اول تا آخرش میگن با بچه کار کنید و آروم حرف بزنید تا استرسش بریزه موقع حرف زدن. من که احساس ...

خب  باید کار کنی عزیز من دیدم بچه هایی که میان گفتار درمانی اولا یه مرکز دقیق برو من مشهدم این جا قشنگ  ساعت مراجعه اگه نمیومدن کلا راه نمی دادن خیلی دقیق بودن 

بعد هم با ۵ جلسه می خوای نتیجه بگیری باید حداقل یه سال ببری 

بله باید خودتم تلاش کنی کتاب زیاد بخون واسش اونم شمرده  شمرده 

مایوس هم نشو مادر بچه فلجشو راه می ندازه این که هیچی نیست یه لکنت ساده است

دنیا اونقدرها جدی نیست   
لکنت بیشتر وقتا بعد چند سال خوب میشه. پسرخالم کوچیک بود خیلی لکنت داشت اما الان عادی صحبت میکنه دیگه ...

به نظر من هم بیشترش هیجانی مال پسرم. البته تغییرات زیادی را هم در اطرافش تجربه کرده! نسبت به سنش هم خیلی حرف می زنه!

به نظر من هم بیشترش هیجانی مال پسرم. البته تغییرات زیادی را هم در اطرافش تجربه کرده! نسبت به سنش هم ...

ناامید  نشو درست میشه خب 

فقط دنبال یه جای خوب باش ولش نکن 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من گفتاردرمان هستم یعنی چی که پول 5 جلسه رو میگیرن اولش شغل ما خیلی سخته و اعصاب زیادی میخواد بخاطر ...

عزیزم من قصد جسارت به شما را نداشتم. به نظرم کسی که شغلش مرتبط با بچه های کوچیکه باید صبر و حوصله زیادی داشته باشه و از انها انتظار نداشته باشه که مثل یک آدم بزرگ رفتار کنند. در مورد پول هم من در قبالش انتظار دارم که به وقت و برنامه ریزی من هم ارزش گذاشته بشه. 

به نظر من هم بیشترش هیجانی مال پسرم. البته تغییرات زیادی را هم در اطرافش تجربه کرده! نسبت به سنش هم ...

الان  مادرهای بچه های اوتیسم گفتار درمان و تا تو خونه هم میارن خیلی هم امیدوران شما هم تلاشت و بکن لکنت که چیز خاصی نیست

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ناامید  نشو درست میشه خب  فقط دنبال یه جای خوب باش ولش نکن

آخه خیلی وقتها هم پیش میادکه اصلا مشکلی نداره! به خاطر فوت زن داداشم، پسر برادرم هم بیشتر وقتها پیش ماست. این هم یک نوع فشار و استرس براش ایجاد میشه که نکنه توجه ما از خودش منحرف شده!تاپیکهای قبلیم نوشتم!

آخه خیلی وقتها هم پیش میادکه اصلا مشکلی نداره! به خاطر فوت زن داداشم، پسر برادرم هم بیشتر وقتها پیش ...

اون یه ذره حل میشه من جای شما باشم بازی درمانی هم می برم چون خیلی رو استرس تاثیر داره اگه پولش و داری ببر حتما

دنیا اونقدرها جدی نیست   
نه باباو اینقدر که باید وقت و انرژی تو راه رفت و برگشت تلف کنی، خودم تو خونه باهاش کار می کنم!

افرین 

خودت باهش کار کن 

منم پسرم رو میبردم بیخود بود

ولی کار درمانی بردمش عالی بود خدا خیرش بده خیلی با حوصله و صبور بود بچم کلی جلو افتاد

اون یه ذره حل میشه من جای شما باشم بازی درمانی هم می برم چون خیلی رو استرس تاثیر داره اگه پولش و دار ...

مرسی عزیزم از وقت و توجهی که گذاشتی. خوئم از سرکار که میرم خونه دیگه در اختیارشون هستم تا موقع خوابیدن ولی باید بیشتر هدفدارش کنم!

من سبزوارم، دقیق وقت میدن، سر ساعتم باید بری نهایتا ده دقیقه معطل می شدم و واقعا 15 جلسه ای که بردم خیلی تاثیر داشت.البته باید 40 جلسه می بردم ولی اوضاع مالیمون جوری نبود که بتونم. پولم جلوتر نمی گرفتن

برای خیلی ها نباید خودت باشی... باید یکی باشی شبیه خودشون ...  همین
من سبزوارم، دقیق وقت میدن، سر ساعتم باید بری نهایتا ده دقیقه معطل می شدم و واقعا 15 جلسه ای که بردم ...

ببین واقعا وقت طلاست که میگن راست میگن. من بیشتر از همه از زمانبندیشون ناراضی بودم.

ببین واقعا وقت طلاست که میگن راست میگن. من بیشتر از همه از زمانبندیشون ناراضی بودم.

اون ده دقیقه هم به خاطر مراجع قبلی بود که دیر میومد، و حتی خوده گفتار درمان و منشی هم بهشون تذکر میدادن

برای خیلی ها نباید خودت باشی... باید یکی باشی شبیه خودشون ...  همین
عزیزم من قصد جسارت به شما را نداشتم. به نظرم کسی که شغلش مرتبط با بچه های کوچیکه باید صبر و حوصله زی ...

کاملا حق با شماست . هرکسی نسبت به شغل خودش باید تعهد و وجدان داشته باشه .

یک بار ماه و قسمت من کن..