2777
2789
عنوان

خیلی دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 23 پست
اره  مث منی عزیزم . ولش کن .کی میخاسته به اونا یاد بده نازکشیدنو . خداییش اگ یکدفه یکم ناز بکشن ...

من اگه یه بار بهم محبت کنه و نازمو بکشه تا چند روز شاده شادم

بعد هی میگه چرا افسرده ای چرا ناراحتی

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نیست. باید همین کارو کرد. باید خودمون برای خودمون همه چی باشیم. نباید رو هیچ کس حساب کنیم. و ...

الهیی 

برو چندتا تاپیک خنده دار بخون حالت عوض شه

خودت به خودت کمک کن 

چاره ای نیست. باید همین کارو کرد. باید خودمون برای خودمون همه چی باشیم. نباید رو هیچ کس حساب کنیم. و ...

اخی عزیزم اروم باش خانومی . فکرنکن به این قضیه دیگه با خدا رازونیاز کن مث کاری ک من میکنم .چون موقعی فکرکنی به رفتارشوهرت واقعا دلت میشکنه میدونم چجوریه حالت درکت میکنم . توام یادبگیر وقتی مریض شد خیلی بی تفاوت باشی نسبت بهش . سیاست داشته باش عزیزم اشک و غصه فایده نداره

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
کاش میفهمیدن اینو... کاش...

اره چقد زندگیمون عالی میشد روحیمون و دلمون شاد میشد ولی نمیفهمن . البته مادر و خاهراشونم بی تقصیر نیستنا .اونا باید وقتی ازدواح کرد بهش یاد میدادن میگفتن ولی کدوم خونواده شوهری بفکر عروسن .عوضش کلی چاپلوسی و شیرین بازی از خودشون درمیارن هزارتا فن و کلک یادش میدن

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
اخی عزیزم اروم باش خانومی . فکرنکن به این قضیه دیگه با خدا رازونیاز کن مث کاری ک من میکنم .چون موقعی ...

من اصلا جلوش به روم نیاوردم ولی خیلی خیلی غصه خوردم. آخه آدم به زن باردارش میگه سرطان ریه داری؟