هر دفعه که من از مشکلات جسمی ام به خاطر بارداری می نالم (اونم نه خیلی زیاد، چون بارداری نسبتاً راحتی دارم)، مثلا میگم خوب نخوابیدم یا نفسم تنگه یا ... همسرم با بی تفاوتی میگه چیزی نمونده که دیگه. من دوست دارم باهام بیشتر همدردی کنه. مثلاً نازم کنه، بوسم کنه و بگه درکم میکنه. ولی اون مثل همیشه که بیماری ها و دردهای منو زیاد جدی نمیگیره اینبارم همیشه سریع رفع و رجوع میکنه. دیروز بهش گفتم تو هیچ وقت دردهای منو جدی نمگیری برگشته میگه باشه از این به بعد گفتی فلان جاییم درد میکنه میگم سرطان ریه داری تا جدی گرفته باشمت ... خیلی خیلی دلم شکست. واقعا انقدر سخته نیازهای عاطفی یه زن رو با چهارتا جمله محبت آمیز پاسخ بدن؟
من اگه یه بار بهم محبت کنه و نازمو بکشه تا چند روز شاده شادم
بعد هی میگه چرا افسرده ای چرا ناراحتی
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چاره ای نیست. باید همین کارو کرد. باید خودمون برای خودمون همه چی باشیم. نباید رو هیچ کس حساب کنیم. و ...
اخی عزیزم اروم باش خانومی . فکرنکن به این قضیه دیگه با خدا رازونیاز کن مث کاری ک من میکنم .چون موقعی فکرکنی به رفتارشوهرت واقعا دلت میشکنه میدونم چجوریه حالت درکت میکنم . توام یادبگیر وقتی مریض شد خیلی بی تفاوت باشی نسبت بهش . سیاست داشته باش عزیزم اشک و غصه فایده نداره
اره چقد زندگیمون عالی میشد روحیمون و دلمون شاد میشد ولی نمیفهمن . البته مادر و خاهراشونم بی تقصیر نیستنا .اونا باید وقتی ازدواح کرد بهش یاد میدادن میگفتن ولی کدوم خونواده شوهری بفکر عروسن .عوضش کلی چاپلوسی و شیرین بازی از خودشون درمیارن هزارتا فن و کلک یادش میدن