2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پیام نور و دانشگاه علمی کاربردی چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 37 پست
بعد یه سوال دیگه علمی کاربردی هم مثل پیام نور سخت میگیرن و کلا حذفی ندارن و کل کتاب باید خونده بشه؟؟ ...

ن اتفاقا خیلی بهترا از پیام نوره ما آخر ترم پیام نوریا میومدن تو خوابگاهمون ی کله فقط داشتن درس میخوندن برا امتحان ولی ما جزوه و کتاب معرفی میکنن جاهایی که فقط درس میدنو امتحان میگیرن 

ن اتفاقا خیلی بهترا از پیام نوره ما آخر ترم پیام نوریا میومدن تو خوابگاهمون ی کله فقط داشتن درس میخو ...

وااای تو علمی کاربردی خوندی ؟؟ من فکر میکردم فقط اطلاعات داری یه مقدار .چه رشته ای خوندی؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق پیام نور با علمی کاربردی در چی هست؟؟

همش فرقه!

من شخصا از پیام نور ابدا خوشم نمیاد چون شرایط دانشگاه رو اصلا نداره

و فقط یسری کتاب محدود رو تو خونه میخونی فقط امتحان میدی 

من دوست داشتم دانشگاه  رفتن رو

علمی کاربردی دانشگاه داره ، کلاس داره..... 

آدم فقط مدرک بگیره به درد نمیخوره ک! باید چهارتا چیز از استاد و فضا و محیط یاد بگیره! تو اجتماع باشه تا بالغ بشه! 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

علمی کاربردی اصلا مردک معتبری برای کار های دولتی نداره شهریه ش هم پایین تر از پیام نوره

پیام نور هم شهریه ش از ازاد کمتره ولی استادی وجود نداره خیلی از دوستای منک رفتن دو سال پیش پیام نور میگن داریم شهریه ازاد رو میدیم با اختلاف خیلی جزئی ولی خبری از استاد نیس 

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

⭕️ از لحاظ اعتبار مدرک:

روزانه

شبانه

آزاد

پیام نور

غیر انتفاعی

علمی کار بردی

✅ توصیه میکنیم دوتای آخری رو درصورت ناچاری بزنید مگر دانشگاه های معتبرشون

◀️ البته چیزی که مهم هست بند پ هست، اگه داری اصلا لازم نبود ۷ تیر آزمون بدی، در غیر اینصورت باید منتظر آزمون استخدامی بمونی

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊