تا چند ماهگی یا چند سالگی به نی نی شیر خشک دادید کلا در روز چند وعده و چه مقدار میدید لطفا کمک کنید من احساس میکنم پسرم زیاد میخوره البته شب میخوام کم کم قطع کنم الان 9 ماهشه تا کی باید شیر خشک بخوره کی میتونم شیر پاستوریزه بهش بدم ممنون میشم کمک کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا یک سالگی شیرخشک از اون به بعدشیرگاودادم اگه اشتهاداره بخوره طفلک ام ازغذای کمکی غافل نشین ولی شیر باید بخوره ازمن روزی سه تا پستونک میخورد ایست وزنیداشت
من شیر خشک از ۱۰ ماهگی تازه شروع کردم واسه دخترم.شبا ۱۲۰ تا میخوره تا صبح هم بیدار نمیشه دیگه تا خودم ساعت ۷ یا ۸ واسش ۹۰ تا درست کنم...در طول روز هم یبار بعد از نهار یک بار هم بعد از ظهر.هنوزم قصد ندارم شیر پاستور ریزه بدم چون هوا گرمه و دلایل ودیگه که میخوام تا دوسالگس حتما شیر خشکشو بخوره تمام املاح مورد نیاز به بدنش برسه طفلی از شیر محروم شده از این دیگه نگیرمش رود.
پسر من تو روز زیاد نمیخوره البته الان چون دندون بالاییش درمیاد اصلا خوب غذا نمیخوره منم شیر زیاد بهش میدم جبران بشه اما شب ساعت 12 حدود 120 میل میخوره تا 5 صبح که 90 تا بهش میدم تا 12 ظهر دیگه هر یک ساعت و نیم 90 میل باید بخوره یکم نگرانم
یه متخصص میگفتن ک نوزاد تا شیش ماهگی فقط شیر مادر(یا شیر خشک) از شیش ماه تا یه سال شیر مادر وعده اصلی در کنارش کمکی .از یه سال تا هجده ماهگی وعده اصلی غذای کمکی و در کنارش شیر مادر