2777
2789

تا چند ماهگی یا چند سالگی به نی نی شیر خشک دادید کلا در روز چند وعده و چه مقدار میدید لطفا کمک کنید من احساس میکنم پسرم زیاد میخوره البته شب میخوام کم کم قطع کنم الان 9 ماهشه تا کی باید شیر خشک بخوره کی میتونم شیر پاستوریزه بهش بدم ممنون میشم کمک کنید

شیرپاستوریزه یک سالگی 

شیرخشک هفته ای دوتا میخورد 

یک سال و نیمه بود خودش یکهو شیرش روقطع کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک سالگی شیرخشک از اون به بعدشیرگاودادم اگه اشتهاداره بخوره  طفلک ام ازغذای کمکی غافل نشین ولی شیر باید بخوره ازمن روزی سه تا پستونک میخورد ایست وزنیداشت

خدایاکاری کن مامانموببینم بی دغدغه

من شیر خشک از ۱۰ ماهگی تازه شروع کردم واسه دخترم.شبا ۱۲۰ تا میخوره تا صبح هم بیدار نمیشه دیگه تا خودم ساعت ۷ یا ۸ واسش ۹۰ تا درست کنم...در طول روز هم یبار بعد از نهار یک بار هم بعد از ظهر.هنوزم قصد ندارم شیر پاستور ریزه بدم چون هوا گرمه و دلایل ودیگه که میخوام تا دوسالگس حتما شیر خشکشو بخوره تمام املاح مورد نیاز به بدنش برسه طفلی از شیر محروم شده از این دیگه نگیرمش رود.

دخترم ۱ سال و ۳ ماهشه هنوز شیر خشک میخوره تا ۲ سالم بهش میدم الان تقریبا روزی ۴ وعده میخوره ۱۲۰ سی س ...

یعنی ۴شماره فقط میخوره؟؟؟؟

دختر من ۸شماره میخوره بعدش گریه میکنه بازم میخواد😥😥😥😥😥

خیلی خیلی وابسته شده به شیرخشک

پسر من تو روز زیاد نمیخوره البته الان چون دندون بالاییش درمیاد اصلا خوب غذا نمیخوره منم شیر زیاد بهش میدم جبران بشه اما شب ساعت 12 حدود 120 میل میخوره تا 5 صبح که 90 تا بهش میدم تا 12 ظهر دیگه هر یک ساعت و نیم 90 میل باید بخوره یکم نگرانم

یه متخصص میگفتن ک نوزاد تا شیش ماهگی فقط شیر مادر(یا شیر خشک) از شیش ماه تا یه سال شیر مادر وعده اصلی در کنارش کمکی .از یه سال تا هجده ماهگی وعده اصلی غذای کمکی و در کنارش شیر مادر 

این فرمولشه

من تاو6 ماهگی شیر خودمم میدادم اما بعد از 6 فقط شیر خشک

منم شیر خودمو میدادم شیرم اندازه بود و کلی هم واسش خوب بود وزن هم خوب میگرفت ولی دیگه مجبور شدم شیر خشک بدم.طفلی کلی وزن کم کرده😟