2777
2789
عنوان

پدرم😢😢😢😢😢😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 46 پست
ایشالا که خدا شفاشون بده وحالشون بهتر بشه براشون صلوات فرستادم عزیزم

ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

روح پدرت هم در ارامش باشه

ديدي خارجي ها به كسي كه فوت ميكنه ميگن Rest In Peace 

يعني در ارامش باشي 

مطمئنم اونا در ارامش هستن و فقط نوع حياتشون تغيير كرده 

و متاسفانه ما درك نمي كنيم 

هميشه تو زندگيمون هستن پدربزرگ منم فوت كرده هميشه حضورشو حس ميكنم 

عزیزم حق دارین 🙁🙁🙁🙁 ناراحت شدم واستون 🙁 ولی خانومی قربونت برم ❤ با غصه خوردن که کاری درست نمیش ...

فدات بشم عزیزم خدا حفظت کنه گلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 روح پدرت هم در ارامش باشه ديدي خارجي ها به كسي كه فوت ميكنه ميگن Rest In Peace ...

بله صددرصد همینطوره خدا پدربزرگ شمام رحمت کنه عزیزم.کاش هیچ مرگ ومیری در این دنیا وجود نداشت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله صددرصد همینطوره خدا پدربزرگ شمام رحمت کنه عزیزم.کاش هیچ مرگ ومیری در این دنیا وجود نداشت  

اره واقعا 

من هنوز باور نكردم 

توضمير نا خود اگاهم هنوز زنده است

باور كن بعد از١٥سال وقتي مياد تو خوابم

بهش ميگم من به همه گفتم نمردي اما كسي باور نكرد

فدات بشم عزیزم خدا حفظت کنه گلم 

خدا نکنه ❤❤❤ان شاء الله که شرایطتون عالی شه 😙😙😙

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
اره واقعا  من هنوز باور نكردم  ضمير نا خود اگاهم هنوز زنده است باور كن بعد از١٥سال وقتي ...

الهی عزیزم کاش همه چی خواب بود 

خدا نکنه ❤❤❤ان شاء الله که شرایطتون عالی شه 😙😙😙

ممنون عزیزدلم 😍😍😍

[QUOTE=65919877]آخه خیلی دلتنگشم😢😢😢اگه بود الان وضع زندگیم این نبود [/QUO

دقیقا منم همینطور.از خرداد سال ۸۹ پدرم فوت شد.همیشه حسرتشو دارم.الانم که بغض داره خفه ام میکنه

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
[QUOTE=65919877]آخه خیلی دلتنگشم😢😢😢اگه بود الان وضع زندگیم این نبود [/QUO دقیقا منم همینطور.از خ ...

خدا پدرتونو رحمت کنه عزیزم جاشون بهشت برین باشه ماها همیشه یه حسرتی گوشه دلمون داریم 

خدا پدرتونو رحمت کنه عزیزم جاشون بهشت برین باشه ماها همیشه یه حسرتی گوشه دلمون داریم 

ممنون.خدا تمامی پدرها و مادرهارو بیامرزه.به نبودش که فکر میکنم روانی میشم.پدرم فقط ۴۹ سالش بود.از اون روز شاهد شکستن مادرم هستم.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
ممنون.خدا تمامی پدرها و مادرهارو بیامرزه.به نبودش که فکر میکنم روانی میشم.پدرم فقط ۴۹ سالش بود.از او ...

پدر من هنوز ۴۰ سالش نشده بود که رفتش از پیش ما همین بیشتر منو میسوزونه وبرا جوونیش جیگرم کبابه

خدا همه پدران آسمونی رو بیامرزه

ممنون عزیزدلم خدا حفظت کنه