2777
2789
عنوان

پدرم😢😢😢😢😢😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 46 پست
خدا رحمتش کنه

خوش اومدی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتونو اذیت میکنین خانوم ؟ 🙁 

آخه خیلی دلتنگشم😢😢😢اگه بود الان وضع زندگیم این نبود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدارحمتش کنه،چقدر زیبابود شعر،اشکم دراومد منم بالاجونمو هفت ساله ازدست دادم،خدااایا منم ببر پیشش

خدا نکنه عزیزم منم همیشه میخام که برم پیشش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دلم برا بابام تنگ شد 😢😓 خدارحمت کنه همه باباهای آسمونی رو 

خدا حفظ کنه پدر عزیزتو 

خدا بیامرزه پدرتون رو ، همدردیم گلم  منم دلم برای پدرم تنگ شده

خدا بیامرزه پدرتونو عزیزم

پدرم دیگه نیست عزیزم  امروزم خوابشو دیدم خیلی بهم ریختم

آخی عزیزم بمیرم برات خدا رحمت کنه پدرتونو گلم

آخه خیلی دلتنگشم😢😢😢اگه بود الان وضع زندگیم این نبود 

عزیزم خدا رحمتشون کنه ... مگه وضع زندگیتون چطوریه؟ ببخشید میشه بدونم چند سالتونه 🙁

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
روح پدرت شاد منم 11ساله بابام توآسموناست  دلم براش خیییلی تنگه😢😢😢

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم 

عزیزم خدا رحمتشون کنه ... مگه وضع زندگیتون چطوریه؟ ببخشید میشه بدونم چند سالتونه 🙁

۲۶ سالمه عزیزم احساس میکنم اگه بابام بود تو انتخاب همسر خیلی کمکم میکرد یا مثلا مشکلات خانوادم که خیلی غصشونو میخورم درکل پدر پشتوانه خانوادس نباشه آدم بی پشت وپناهه

۲۶ سالمه عزیزم احساس میکنم اگه بابام بود تو انتخاب همسر خیلی کمکم میکرد یا مثلا مشکلات خانوادم که خی ...

عزیزم حق دارین 🙁🙁🙁🙁 ناراحت شدم واستون 🙁

ولی خانومی قربونت برم ❤ با غصه خوردن که کاری درست نمیشه 🙁 خودت سعی کن با فکر ومنطقت تلاش کنی برای حل مشکلاتت🙁

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
عزززيزززم  روانشون مينويي مادربزرگهاي منم حال روز خوبي ندارم خيلي ناراحتم غصه اشون رو ميخورم ...

ایشالا که خدا شفاشون بده وحالشون بهتر بشه براشون صلوات فرستادم عزیزم