2777
2789
عنوان

خانوما کمک لطفن😤😤😤🙁🙁🙁

102 بازدید | 9 پست

دهم موعد پریودم بود نشدم بیبی زدم منفی بود اینا به کنار عروسی داریم میخوام موهامو رنگ کنم بدبختی پریودم نمیشه چی بخورم فردا بشم دوروزه دل درد کمر د رد دارم ولی نمیشم😭😭😭😭😭کمک کنید چی بخورم به جز زعفرون😁😁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
یه موقع باردار نباشی سقط بشه 

نه نیستم 😊فقط میخوام زود بشم پریود که برم زنگ کنم موهامو چون وقت ندارم تا عروسی

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طناب بزن و ورزشای اینجوری جنبشی کن،برقص 😀

انقد بپر بپر کردم .بازم مرسی😊😊😊

نه نیستم 😊فقط میخوام زود بشم پریود که برم زنگ کنم موهامو چون وقت ندارم تا عروسی

ببین اصلا بهش فکر نکن چون بدتر میندازی عقب

پیاده روی...رقص....طناب زنی....ورزشای بپربپری😂😂

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
ببین اصلا بهش فکر نکن چون بدتر میندازی عقب پیاده روی...رقص....طناب زنی....ورزشای بپربپری😂😂

میترسم نشم درس موقع رنگ زدن بشم .😆😆😆ممنون

خواهش میکنم تو نت بزن بخون ببین چه گیاهانی کمک میکنه زودتر بشی...

باشه عزیزم مرسی😊