2777
2789

با این وعضی که تو سایت میبینم همه جای سایت شده  جاری ستیزی  و مادر شوهر و خواهر شوهر ستیزی ، یعنی کلا آدم  خوبا اینجا جم شدن و تایکی از زن داداشش یا کارای برادرش گله میکنه همه دایه بهتر از مادر میشن تو نظر دادن و طرف عروسو میگیرن در واقع دارن کمبوداشون نگفته جار میزنن و با نظر دادن مخالف بقیه عنوان میکنن و یکی نیست بگه خانوم اینجا فقط درددل  متاهلا  عروسا نیست بلکه واسه همه ی خانوماس، امیدوارم بلاخره این حقیقتو درک کنید.  

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
بد ووووعضی شده!!! ولی من هیچ گاه گله نکردم.طرفداری الکی ام نمیکنم.واقعا طرف حقو میگیرم

آفرین ب شما، امیدوارم.امثال شما اینجا زیادتر بشه

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اینقدر بعضیا بدن که من دعا میکنم از این عروسا خدا نصیبم نکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بیچاره خواهر شوهر . هیچکس نیست ازش دفاع کنه

خاهر شوهر گلی از گلهای بهشته، آدم باید خیلی بدجنس باشه ک بتونه ناراحتش کنه

والله ما دو تا عروس داریم و ما چهار تا خواهر شوهريم ....خواهر م همیشه میگه به خدا انگار ما عروسيم و اینا خواهر شوهر...به خدا گاهی که یادم میاد دلم خیلی برای خودمون می سوزه ...این از ما خواهر شوهر ها😖😖😖

بیچاره خواهر شوهر . هیچکس نیست ازش دفاع کنه

اتفاقامن همیشه دفاع میکنم وازهمتون‌خواهش میکنم دعاکنین خدا دامنش وسبز کنه ممنون میشم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من بعنوان خواهر شوهر آینده نه پدرمادرم پشتمن چونکه اونا به شدت پسر دوستن  نه شوهری دارم که ازم ...

عزیزم همدردیم، در عوض توهم انقد پیشرفت کن. و بیخیالشون باش تا مثه زن داداش من هرروز حرص و جوش بخوره 😊😊

والله ما دو تا عروس داریم و ما چهار تا خواهر شوهريم ....خواهر م همیشه میگه به خدا انگار ما عروسيم و ...

خواهر شوهر عزیزه خوبی ازش میریزه 

کاش داداشا وعروسا یاد بگیرن پاشون بیشتر از گلیمشون دراز نکنن و تو همه کارای این دختر دخالت نکنن واقعا خیلی چندش اوره

عزیزم همدردیم، در عوض توهم انقد پیشرفت کن. و بیخیالشون باش تا مثه زن داداش من هرروز حرص و جوش بخوره ...

مامان و بابام به شدت پسر دوستن حاضرن صبح تا شب به حرفای حال بهم زنه پسرشون گوش کنن ولی یه دقیقه برا من وقت نمیذارن همه محبتا و پولای بابام برا داداشمه داداشمم تک پسره . بنظر شما چ پیشرفتی میتونم کنم؟

من درس خوندم دنبال کار رفتم ولی جور نشد مگراینکه برم یه هنری یاد بگیرم