2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار بیاین کمکمم

69 بازدید | 11 پست

سلام مامانا...پسر من شیش ماهشه یه مدته بد شیر میخوره...غذا هم تازه شروع کردم..اوایل خوب بود..تازگیها خوب نمیخوره..فک کنم لثه اش میخاره..یکی ازدوستام پیشنهاد داد که نوک شیشه شو بازتر کنم غذاشم رقیق کنم با شیشه بدم بهش..میترسم عادت کنه دیگه با قاشق نخوره...تروخدا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه..😕😕

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

درگیر اصول نشو برای غذا خوردنش هر چه قدر میلش میکشه بده بخوره اولا که یه قاشق غذا خوری هم بخوره کافیه هیچ. اجباری به بیشتر خوردنش نیس

اتفاقا با شیشه خیلی خوبه تو ماشین هم باشه راحت میدیدستش میخوره ...

فقط بخوره به چه روشی مهم نیس

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضمنا همون یذره غذا هم که میخام بهش بدم با کلی ترفندو بازی میدم بهش...همش زمان خوردن غذا و شیر سرشو کامل میچرخونه اونطرف...با هزار مکافات خوابش میکنم بعد شیرش میدم...😢

عزیزم پسرت داره دندون در میاره، کم اشتها شده ،یه دوره داره اونکه بگذره کم کم بهتر میشه

یعنی میگی خوب میشه...آخه یه پسر بزرگتر دارم کلا از بچگی بد غذا بود...الانم هشت سالشه مثه گنجیشک غذا میخوره..همسناشو میبینم با ولع غذا میخورن حرصم میگیره...

[QUOTE=65911837]درگیر اصول نشو برای غذا خوردنش هر چه قدر میلش میکشه بده بخوره اولا که یه قاشق غذا خوری هم بخوره کافی ...[/QUOنه والا اصول و قانون ندارم...فقط برا واکسنش که بردمش شبکه بهداشت وزنش نسبت به ماهها قبل تغیری نکرده...نگران شدم

یعنی میگی خوب میشه...آخه یه پسر بزرگتر دارم کلا از بچگی بد غذا بود...الانم هشت سالشه مثه گنجیشک غذا ...

دلیلی نداره که این کوچولو ام به بزرگه بره، فقط به زور بهش نده،که مثل داداشش بدغذا میشه، کم کم خوب میشه

آدما وقتی یهویی بد میشن دارن خوبیاشونو یه جای دیگه خرج میکنن😏✌✌
دلیلی نداره که این کوچولو ام به بزرگه بره، فقط به زور بهش نده،که مثل داداشش بدغذا میشه، کم کم خوب می ...

ایکاش مثه بزرگه نشه...پسر بزرگم همش باید بگم بخور...اگه از گشنگی تلف هم بشه نمیخوره

[QUOTE=65911837]درگیر اصول نشو برای غذا خوردنش هر چه قدر میلش میکشه بده بخوره اولا که یه قاشق غذا خو ...

به زور بهش غذا نده اینطوری تا اخر باید بدویی دنبالش بهش غذا بدی بزار گرسنه بشه خودش میخوره 

اصلا مهم نیس با قاشق یا شیشه فقط بخوره چیزای دیگه مهم نیس

وزنشم اگه اشکالی داشت بهداشت بهت میگفت

به زور بهش غذا نده اینطوری تا اخر باید بدویی دنبالش بهش غذا بدی بزار گرسنه بشه خودش میخوره  اص ...

چرا اتفاقا شبکه بهداشت براش وزن ویژه زد گفت اگه تا یکماه دیگه وزنش ثابت بمونه باید ببریش متخصص تغذیه اطفال

چرا اتفاقا شبکه بهداشت براش وزن ویژه زد گفت اگه تا یکماه دیگه وزنش ثابت بمونه باید ببریش متخصص تغذیه ...

بادوم بخور خودت روزی 14 تا بعد بهش شیر بده

حریر بادوم هم خیلی خوبه

سوپ مایچه براش درست کن

بادوم بخور خودت روزی 14 تا بعد بهش شیر بده حریر بادوم هم خیلی خوبه سوپ مایچه براش درست کن

سوپ ماهیچه و حریره هم درست میکنم..نمیخوره..ایکاش اشتهاش خوب بشه...کلافم کرده...میترسم رفلاکس پنهان داشته باشه...بردمشم دکتر اما چیزی راجبه رفلاکس نگفت...نمیدونم چرا خودم فک میکنم رفلاکسه