سلام مامانا...پسر من شیش ماهشه یه مدته بد شیر میخوره...غذا هم تازه شروع کردم..اوایل خوب بود..تازگیها خوب نمیخوره..فک کنم لثه اش میخاره..یکی ازدوستام پیشنهاد داد که نوک شیشه شو بازتر کنم غذاشم رقیق کنم با شیشه بدم بهش..میترسم عادت کنه دیگه با قاشق نخوره...تروخدا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه..😕😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ضمنا همون یذره غذا هم که میخام بهش بدم با کلی ترفندو بازی میدم بهش...همش زمان خوردن غذا و شیر سرشو کامل میچرخونه اونطرف...با هزار مکافات خوابش میکنم بعد شیرش میدم...😢
عزیزم پسرت داره دندون در میاره، کم اشتها شده ،یه دوره داره اونکه بگذره کم کم بهتر میشه
یعنی میگی خوب میشه...آخه یه پسر بزرگتر دارم کلا از بچگی بد غذا بود...الانم هشت سالشه مثه گنجیشک غذا میخوره..همسناشو میبینم با ولع غذا میخورن حرصم میگیره...
[QUOTE=65911837]درگیر اصول نشو برای غذا خوردنش هر چه قدر میلش میکشه بده بخوره اولا که یه قاشق غذا خوری هم بخوره کافی ...[/QUOنه والا اصول و قانون ندارم...فقط برا واکسنش که بردمش شبکه بهداشت وزنش نسبت به ماهها قبل تغیری نکرده...نگران شدم