2777
2789
عنوان

درد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست
منم دوران مجردی انقدردردام زیاد بود که هرسری باید حتما میرفتم بیمارستان و سرم میزدم الان بهتر شده ول ...

راهش فقط مفنامیک اسید روز اول و دوم پریود بخور  نمیدوتی چه ها میکنه منم تازه فهمیدم

برای ظهور امام زمان صلوات 
منم دوران مجردی انقدردردام زیاد بود که هرسری باید حتما میرفتم بیمارستان و سرم میزدم الان بهتر شده ول ...

اگه واقعا خیلی درد داری برو دکتر عزیزم؛ فعلا شیاف بزار شاید بهتر شدی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا درد دارم ک همون روز اوله اونم با ی ژلوفن خوب میشم

چند روز قبل پریودیت چیزای ترش نخور میگن تو درد اثر میزاره بیشترش میکنه

مفنامیک اسیدم قبل پریودیت بخور عالیه

بنده در حال تحمل دردش هستم 

متخصص تيوي ميگفت وارثتي هست ازعمه و مادربزرگ پدري اگه درد دارند طبيعي هست ك داشته باشي

يك مقدار درد نشانه سلامت تخمدان هست

ولي خب از يك حدي بيشترش اگه وراثتي نباشه و دلايل خاص ديگه نداشته باشه ممكنه نشانه بيماري باشه

يعني بدون درد و درد خيلي خيلي زياد خوب نيست

استانه تحمل درد هم فرق داره

برا من با افزايش سن درد كمتر شده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
منم خيلي درد ميكشم. دوروز درداي وحشتناك دارم اما خيليا رو ديدم دردشون فقط چند ساعته

دقیقا

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

وای منم همینطور بود ، خیلیییی زیاد ، یعنی گریه می کردم و همش تکون میخوردم.. در حد مرگ..

تا اینکه می‌خواستم بچه دار شم ، رفتم سونو گفت کیست درمویید داری و با دارو خوب نمیشه ، باید عمل کنی.. منم انقد گریه کردم، ولی خداروشکر باردار شدم و کیستو همراه بچم با سزارین در آوردم.. الان بچم 3 ماهشه ،هنوز پری نشدم که ببینم چقدر تغییر کرده

Big ups
راهش فقط مفنامیک اسید روز اول و دوم پریود بخور  نمیدوتی چه ها میکنه منم تازه فهمیدم

مفنامیک خونریزی رو کم میکنه زیاد خورده نشه بهتره

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
انقدر زیاد؟من هیچ کیو تو فامیلامون ندیدم اینجوری همشون منو میبینن تعجب میکنن

عزیزم بعضیا اینطورین بعضیام حتی باید بیمارستان بستری بشن حتی

من شنیدم بعد یبار زایمان خوب میشه ادم

چی هست برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟

نمی دونم منم فقط شنیدم . قبل از بارداری چکاپ می کنی پاپ اسمیر انجام میدی همه چی مشخص میشه ان شاالله که مورد خاصی نیست.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
انقدر زیاد؟من هیچ کیو تو فامیلامون ندیدم اینجوری همشون منو میبینن تعجب میکنن

اره عزیزم زیاد.حتی قبلنا همراه با تهوع بودم تا نمیرفتم دکتر اروم نمیشدم یا باید بالا می اوردم. من عمه م دردای وحشتناک داشته میگه قدیما اینقد درد داشته که سنگ گرم از بیرون می اورده میذاشته رو شکمش  

وای منم همینطور بود ، خیلیییی زیاد ، یعنی گریه می کردم و همش تکون میخوردم.. در حد مرگ.. تا اینکه می ...

بعد چند ماه اقدام باردارشدید؟من چهار ماهه اقدام کردم فعلا نتیجه نگرفتم گفتم برم دکتر شاید ربط داشته باشه به این دردا

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من بعضی وقتا درد دارم ک همون روز اوله اونم با ی ژلوفن خوب میشم چند روز قبل پریودیت چیزای ترش نخور م ...

قبلش بخوري!؟

مفناميك خونريزي رو كم ميكنه مث استامينوفن

رازيانه و زيره از بعد از اتمامش تا شروع دوره بعدي ميگن خوبه

البته حوصله ميخاد خوردنش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

چای کوهی با نبات دم کن موقع پریودی بخور،اگه این خوبت نکنه،بری دکتر معاینه شی بهتره