2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین کنکورها

93 بازدید | 13 پست

سلام سوالم حیاتی هستش ،  من دیپلم ۱۴۰۰هستم یک سوال من تا الان ترمیم معدل انجام ندادم! و دوتا نمره نیاز به ترمیم هستن آیا وقعا باید حته اون نمرهای بالای رو که دارم توی معدل باید ترمیم کنم چون میگن تراز کمتری میدن بهم یعنی کلا حته یازدهم ودوازدهم چون مشاورم بهم گفت 

ودنیای که  فقط اسمش زندگیست !  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رشتم انسانی هست خواست کنکور زبان شرکت کنم 😔

متاسفانه دیگه نمیزارن فقط یه درس رو ترمیم کنی باید کل یه پایه رو ترمیم کنی 

خیلی دارن اذیت میکنن واسه اینکه دیگه کسی پشت کنکور نمونه 

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
وای چجوری انجام بدم من خواستم کنکور زبان شرکت کنم چرا😭😭😭

اشکال نداره 

منم ترمیم دومی‌ام مجبورم ۱۶ کتاب نهایی بدم 

زبان فرهنگیان شرکت کنم و تجربی هم همینطور

خلاصه که سخت نیست موفق باشی از الان بگیر بخون

اشکال نداره منم ترمیم دومی‌ام مجبورم ۱۶ کتاب نهایی بدم زبان فرهنگیان شرکت کنم و تجربی هم همینطورخلاص ...

یعنی باید کل رشته انسانی رو ترمیم کنم یا فقط عمومی اخه من خواستم کنکور زبان شرکت کنم ،،، ببخشید سخته ترمیم ؟؟؟

یعنی باید کل رشته انسانی رو ترمیم کنم یا فقط عمومی اخه من خواستم کنکور زبان شرکت کنم ،،، ببخشید سخته ...

سوال های امتحان نهایی رو از ۹۸ تا ۱۴۰۴ ببینی میفهمی ولی مشکل اینه برگتو ۳ نفر صحیح میکنن 

یعنی باید کل رشته انسانی رو ترمیم کنم یا فقط عمومی اخه من خواستم کنکور زبان شرکت کنم ،،، ببخشید سخته ...

اگه فقط زبان شرکت کنی فقط عمومی ها موثرن ، ولی انسانی شرکت کنی همه هستن 

هرچند فکرکنم در هر صورت همه کتابارو باید دوباره امتحان بدی ، بازم خودت از مشاوری چیزی بپرس

ترمیم سخت نیست اگه بخونی

سه ماه قبل امتحانا بشین برا نهاییا بخون ، چیزی نداره

اگه فقط زبان شرکت کنی فقط عمومی ها موثرن ، ولی انسانی شرکت کنی همه هستن هرچند فکرکنم در هر صورت همه ...

ممنون عزیزم خیلی سخته که ، پولی زیادی هم لازمه ولی ممنون 

ممنون عزیزم خیلی سخته که ، پولی زیادی هم لازمه ولی ممنون

اره.. به پول که زیاده 

شما هم میگی زبان میخوای شرکت کنی ، فرهنگیان باید ۵۰۰ بدی اموزش پرورش و ۵۰۰ برا مصاحبه 

این برا امسال بود سال دیگه معلوم نیست چقدر بشه ، از طرفی معاینات پزشکی هم پول میخواد

ولی اینو بهت بگم، تراز زبان خیلی مهمه ، خیلییی بالا بگیر که از قبولیت مطمئن باشی دیگه

اره.. به پول که زیاده شما هم میگی زبان میخوای شرکت کنی ، فرهنگیان باید ۵۰۰ بدی اموزش پرورش و ۵۰۰ برا ...

نه عزیزم منظورم منابع و اموزش پول میخواد مثلا برا ترمیم شب امتحان کتابی دو ملیون هستش ، فرهنگیانم فقط۱۴۰۵ میتونم شرکت کنم ۲۳میشم اونوقت