سلام دوستان من دردای پریودیم خیلی زیاده و تحملش برام خیلی سخته.درست از موقع شروع شدن درد میگیرهه تا دوروز وهمش باید قرص مسکن بخورم تا بتونم تحمل کنم کسی میدونه دلیلش چیه؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انقدر زیاد؟من هیچ کیو تو فامیلامون ندیدم اینجوری همشون منو میبینن تعجب میکنن
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
داخل گوگل راهکارهای هست برای درد پریود میتونی از اونجا بخونی....دلیلی هم نداره خیلیا درد پریود دارن.....ولی یه مواردی هست که اگه داشته باشیش باید به پزشک مراجعه کنی
عزبزم منم اینچوری بودم زار زار گریه میکزدم از درد.دلیلی نداره مال بعضی ها شدتش زیاده.اولین روز پری ق ...
منم دوران مجردی انقدردردام زیاد بود که هرسری باید حتما میرفتم بیمارستان و سرم میزدم الان بهتر شده ولی بازم خیلیییی زیاده
چیز غیر عادی نیست. اگر خیلی زیاده باید بری دکتر. توی تی وی میگفت از نظر آندومتریوز باید چک بشه.
چی هست برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟