الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=677960 سفارش انواع تابلوهای مدرن، طرح برجسته وآبستره بااین تابلوها فضایی متفاوت وزیبا در منزل ایجاد کنید
عزیزم نکران نباش؛منم وقتی بسرم دو روزش بود خیلی کریه میکرد و نمیخوابید؛مادرشوهرم کذاشت رو باش و کلی تکونش داد؛روزهای بعد هم جند بار این کارو تکرار کرد؛منم نمیدونستم خطر داره؛بعد که فهمیدم,کارم شده بود کریه؛ولی خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد؛الآن هم بسرم سیزده ماهشه
نگران نباش عزیزم همه از جمله خود من زیاد این کارو کردم البته منم وقتی فهمیدم خیلی نگران شدم و دیگه پسرمو تو گهواره نزاشتم ولی خدارو شکر تا حالا ندیدم یا نشنیدم که به این دلیل برای کسی مشکلی پیش اومده باشه
از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست
عزیزم نگران نباش اگر اینجوریه ما باید تا الان هممون مرده باشیم به جنبه مثبت زندگی با نی نی نازت فکر کن
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم
بچه ها این منظورش تکون های که ما میدیم نیست ، ما مثل گهواره میدیم ، ولی این حالتی رو میگه که سر نوزاد تکیه گاه نداره و از تنه میگیرن و تکونش میدن نگران نباشید
من درباره این چند بار از تی وی برنامه دیدم... خیلی خطرناکه... بعضیهاش عوارضی داره که دیر معلوم میشه باید موقع تکون دادن اولا آروم تکون بدید و ثانیا هم جوری نباشه که فقط سر تکون بخوره و گردن ثابت باشه باید کل بدن با هم آروم تکون بخوره مثل گهواره...
اینجا وقتی یه بچه دچار این مشکل میشه پدر مادر رو میفرستند دادگاه. کلا با تکونهای عادی روز مره پیش نمیاد. مثلا تو کلاس حاملگی به ما میگفتن اگه بچه خیلی گریه میکنه و نمیتونین آرومش کنین ممکنه عصبی بشین در این صورت بچه رو بزارید یه جایی و چند ثانیه از اون اتاق دور بشید که یه وقت نگیرید بچه رو از رو عصبانیت تکون شدید بدید. تکونهای شدید اونجوری باعث این مساله میشه مگرنه که خودشون هم میگفتن وقتی میخواین بچه رو آروم کنید یکی از راه هاش تکون دادن بچهست یا اینکه بچه رو تو تاب بذارین اگه میخواست هر تکونی باعث این مساله میشد که ما همه الان دچارش بودیم.
دیشب کلی غصه خوردم خیلی ترسیده بودم یعنی واقعا مشکلی پیش نمیاد نیازی نیست ببرمش دکتر آخه بچم موقع خواب خیلی حرکات غیر ارادی انجام میده دست و پاش و اعضای صورتشو خیلی تکون میده چشاش باز و بسته میشه حالت مکیدن رو انجام میده در کل یکم تو خواب ناآرومه همش نگرانم نکنه تشنج باشه یکی از علایم اونم تشنجه