2777
2789

یه جنین ۹ میلیمیتری داری،تحرکش طبیعیه،،پنج هفته و پنج روزته و هشت فروردین زایمانته،،

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ هفته و ۵ روزته  مبارک باشه ... مثل همیم

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ساک حاملگی دیده شده ولی ضربان قلب و قطب جنین قابل شناسایی نیست و پیشنهاد شده بازم سونو تکرار بشه

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

یه ساک 9 میلی متری بوده که پنج هفته و چنج روزته و تاریخ زایمانت میشه پنج فروردین و گفته یه هفته دیگه برای اینکه قلب دیده بشه  پیشنهاد سونوگرافی داده... که البته خودت بزار هفته 8 پر شده برو که خیالتم راحت باشه

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

پنج فروردین

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
یه ساک 9 میلی متری بوده که پنج هفته و چنج روزته و تاریخ زایمانت میشه پنج فروردین و گفته یه هفته دیگه ...

من نمیخواستم زود برم ولی طبق پری که حساب کردم ۸ هفته بودم یعنی من ۱۶ برج ۳ پری ام بود ولی سونو گفت احتمالا اولای برج ۴ باردار شدی منم واقعا همون موقع اخرین نزدیکی ام بود 

گفت قلبش هنوز نگرانم یعنی چی

نگرانی نداره معلومه تو هفته پنج قلبو نمیبینه... مشکل ما دقیقا اینه که زود میریم سونو... هفته هشت بری قلبشو میبینی خیلی اسوده..

دکتره گفت نشون میده اخه طبق پری حساب کرده بود

بازم میگم نگرانی نداره دوست من ماه دوم بعد از اخرین پریود رفت نی نی تازه یه ماهش بود االان هفت ماهشه.. دوماه دیگه دنیا میاد