2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیرم شما هم سونو رفتین؟

بله سونو تو مطب دکتر رفتم 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
شما بعده 10 سال باردار شدی؟چجوری؟

فقط معجزه خداوند بود خیلی یهویی.... هنوزم تو شوکم و باورم نمیشه

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

لطف و کرم خداوند خیلی زیاده خودش میدونه چقدر صبوری کردم و چقدر تو خلوت هام گریه کردم ازش خواسته ام هر چی صلاحمه همون باشه ک خودش میخواد .... هر جور دوا و درمان رو انجام دادم ولی وقتی نخواد نمیشه ولی از زمانی ک خداوند بزرگ برات بخواد اون موقع است خیلی ناباورانه و یهویی میبینی ک میشی معجزه خداوند 

دوستان برام دعا کنید تا آخرش خوب پیش بره 

و اینکه حتمن ی تاپیک میزنم تمام تجربه های این چند ساله رو توش میگم 

لطف و کرم خداوند خیلی زیاده خودش میدونه چقدر صبوری کردم و چقدر تو خلوت هام گریه کردم ازش خواسته ام ه ...

خدایی ک  بهت فرزند داده و حواسش بهت بوده تا اخرش هواتو داره...نگرا نباش..کاش خدا نظری کنه ب منتظرا اخه 10 سال زیاده تحملش سخته..تجربیاتتو بگی بدرد خیلیا میخوره....من این ماه اچ ام.جی کلومیفن و اچ سی جی زدم...نمیدونم میشم یا نه الان دو ساله اقدامم

..
خدایی ک  بهت فرزند داده و حواسش بهت بوده تا اخرش هواتو داره...نگرا نباش..کاش خدا نظری کنه ب منت ...

ایشالا ک میشی ولی بی خیال باش و بسپار به خود خدا ... شاید باورت نشه الان یخچال خونه ما داروخانه ایی هست برای درمان نازایی ولی دیگه واقعا بیخیالشون شده بودم فقط متفورمین خوردم این ماه