2777
2789

اول هفته 7 هستم دیروز صبح لک قهوه ای خیلییی کمرنگ دیدم بعد دیگه اصلا تا الان ندیدم هیچ دردو...هم ندارم .ممکن علامت سقط باشه ؟ یا چون قطع شده دیگه سقط نیست؟

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط نشده. به این راحتیا نیست. هفت جد و آباد آدم میاد جلو چشمش از درد. اما برو دکتر بهت شیاف میده

ببخشید شما سقط داشتین ؟ دایم لک داشتین ؟

با یه لک که سقط نمیشه ولی برو دکتر شاید شیاف لازم باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیز من دکترم گفت تا چهل روز بعد روز اول پریودی لکه دیدن کم طبیعی هست 

ولی زیاد بشه حتما با دکتر تماس داشته باش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نمی دونم ولی خیلی استرس زا هست، زود برو دکتر

اخه دکتر برام سونو بنویسه هنوز اول هفته 7 ام ضربان قلبش مشخص نیست