2777
2789

چرا وقتی کسی از نزدیکان یا دوستهای آدم متاهل میشه انگار که شق القمر کرده و طوری ژست میگیره برای آدم که حالا انگار به کجا رسیده. یه جوری به آدم میگن : ببین بیست و پنج سالته دیره دیگه یه فکری بکن باید هر چی زودتر ازدواج بکنی انگاری که من میوه ام و الان دیگه نوبر و رسیده ام حیفه که یه مرد از من الان توی این سن استفاده نکنه  

اصلا کی گفته مجرد موندن کار بدیه؟ هاااا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا. هر وقت آدم مجرد میبینن باید نصایح روشنفکرانشونو بیان کنن تا راحت بشن    

این حرفا که دقیقا عکس روشنفکریه😁😁 در حقیقت کاملا متحجرانه ست این روشنفکری بیچاره همه جا مهجور واقع میشه😁

حال متکلم از کلامش پیداست

چی بگم والا، من متنفرم ازونایی که فضولی میکنن چرا ازدواج نکردی یا برا بچه اوردنت دنبال دکترن که چندسال گذشته بذا ی دونه بیاد، 

والله من کاملا برعکس این داستان دیدم 

تا میفهمن طرف مجرده میگن خوش به حالت ... شوهر نکنی ها ... برو برای خودت عشق و حال کن   

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

کلا همینه تا مجردی میگن چرا ازدواج نمیکنی بعدش میگن چرا بچه نداری بعدش اگه بچه دختر باشه میگن واسش داداش بیار و برعکس بعدش میگن چرا خونه نداری هنوز بعدش. .....و این چرخه ادامه داره

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟