2777
2789

[QUOTE=65858850]ازینا ک بنر میزنن سر کوچه؟؟ 😩 وای نکنید ازین کارا، خیلی خز و خیل و تابلوئه... 😫[/QUOTمرسی از نظرت ولی بعضیا این کارو میکنن خاستم ببینم اینجا کسی هست 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😆😆😆😆😆من عروسی بودم روز تولدش بهش پیامک دادم فسیل شی ان شاءالله ای لاو یو😐😐😐😐😐 کادو هم براش یه بشقاب سیب زمینی سرخ کرده دادم با کلی سس و سالاد و ماست 😆😆😆از اشپزخونه سرکوچمون سفارش دادم

[QUOTE=65859010]از این تزیینی ها ک ب دیوار پشت سالن میزنن برای عکس یا ازینا ک سر کوچه میزنن؟[/QUOمیز ...

نزن چون فکر نمیکنم مردا خوششون بیاد مگه همکاراش ب عنوان شوخی بزنن

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
😆😆😆😆😆من عروسی بودم روز تولدش بهش پیامک دادم فسیل شی ان شاءالله ای لاو یو😐😐😐😐😐 کادو هم براش ...

خخخخخ عشق موج میزنه تو زندگیتون 😂😂😂

خوشبخت باشید الهی آجی جان ❤

وای فک کن شوهرت خسته و کوفته از سرکار بیاد یهو سر خیابون بنر خودشو ببینه 😂😂 قیافش اون لحظه دیدنی ...

بعد فک کن شوهره از اون غیرتیا و خیلی معذب و آبرودار باشه و ازین سوسول بازیا خوشش نیاد... وااااای چ شود... 😆😆😆 با بولدوزر تو همون کوچه از روی زنش رد میشه و تبدیل ب بنرش میکنه.... 😂😂😂

شوهر من رفته بود کربلا خواستم بنر بزنم از کربلا زنگ زده بود که پایینش ننویسی از طرف همسر بنویس از طرف خانواده فلان فامیلی بابات رو بنویس😂 حالا فک کن برا این شوهر بنر بزنم عجیجم تفلدت مبارک از طرف عشقت😜😜 یعنی شبش عکس از سر و صورت کبودم براتون میزارم😂😂

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم