2777
2789
عنوان

خاطره بازی 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 145 پست
حالا یه کمی فکر کن آجی  تو رو خداااا😉😉😉😉😉

خاطره بد دارم بیشتر

خوبشو میگم:روز تولدم شوهرم برام پلاک زنجیر خریده بود گذاشته بود کنار بالشتم وقتی بیدارشدم گفتم این دیگه چیه باز کردم دیدم یه پلاک زنجیر به اسم خودشه بعدم فکرکردم خونه نیس باخودم گفته عشقه دیونه من

یهو از پشت اپن اومد بیرون کیک دستش بود و تولدت مبارک میخوند .

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
عقد کرده بودیم شوهرم ازم دور بود هر دوسه ماه یه بار میومد شهرستان یه بار که اومده بود داییم اینا خون ...

واااااای آدم آب میشه از خجالت😶😶😶😶😶

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره بد دارم بیشتر خوبشو میگم:روز تولدم شوهرم برام پلاک زنجیر خریده بود گذاشته بود کنار بالشتم وقت ...

آخی چه سوپرایز خوشگلی 😍😍😍😍😍ایشاالله همیشه و از این به بعد همه ی خاطره هات خوب و شیرین باشه

پیراهنهههه وای چقد قشنگه چ نامه قشنگی 😍😍😍😍😍من پیراهن دادم بش

آره عزیزم .سر همین پیرهن هم کلی استرس داشتم که اندازش باشه ولی از اونجا مجبورش کردم بپوشش تا خیالم راحت بشه

آخی چه سوپرایز خوشگلی 😍😍😍😍😍ایشاالله همیشه و از این به بعد همه ی خاطره هات خوب و شیرین باشه

ممنون عزیزم ایشالا

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
یعنی آب شدیم همسرم اینقدر خجالت کشید و همش از داییم معذرت خواهی کرد تا مدتها داییمو میدیدم از خجالت ...

😂😂😂😂😂😂ولی به جاش الان یه خاطره خنده دار و شیرین دارید .می خواستید شیطونی کنید ها😉😉😉😉

آره عزیزم .سر همین پیرهن هم کلی استرس داشتم که اندازش باشه ولی از اونجا مجبورش کردم بپوشش تا خیالم ر ...

من ی دوست دارم برعکس خودم خیلی هیکلش درشته من ریزه میزم

لباسایی ک واسش میخرم و اول میدم اون پرو کنه بعد میدم بش 😂😂😂😂😂

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
😂😂😂😂😂😂ولی به جاش الان یه خاطره خنده دار و شیرین دارید .می خواستید شیطونی کنید ها😉😉😉😉

استغفرالله تسبیح من کوووو😂😂😂بیشتر دلم واسه اونهمه خوراکی نهار که از بیرون گرفته بودیم و همه رو جا گذاشتیم دلم سوخت😂😂

#در_خانه_بمانیم

من و همسرم با هم همدانشگاهی بودیم دانشگامون تو خیابون دماوند بود دانشگاه تهران مرکز کنار بیمارستان بوعلی غیر از خاطرات خوبی که تو دانشگاه داشتیم مسیریمون از بلوار کشاورز میگذشت گاهی میشستیم ا نجا ساندویج هایدا میخوردیم و بعدشم کلی او نجا میگشتیم هنوزم وقتی از بلوار کشاورز رد میشم کلی خاطر ه خوش تو ذهنم میاد

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 
من ی دوست دارم برعکس خودم خیلی هیکلش درشته من ریزه میزم لباسایی ک واسش میخرم و اول میدم اون پرو کنه ...

😂😂😂😂😂من اول خودم می پوشم بعد اگه پشتش باد بیوفته و گشاد باشه یعنی اندازشه😂😂😂همه لباساش و اول خودم افتتاح کردم 

رفته بودیم بیمارستان بابامو مرخص کنیم منم حال روحیم داغون بود تا کارای ترخیص انجام بشه تو حیاط بیمارستان نشسته بودیم داداشم رفت واسه همه آبمیوه و کیک گرفت نگو منم به انبه حساسیت داشتم نفهمیده بودم تا اونموقع یهویی یه دردی پیچید تو دلم مثل این ماهی بادکنکیا باد کردم هیچوقت یادم نمیره شوهرم که اونموقع نامزد بودیم یهو بغلم کرد و دویید طرف ساختمون بیمارستان منم درد امونمو بریده بود جیغ میزدماااااا همش قربون صدقم میرفت میگفت خوب میشی الان هی اون وسطم بوسم میکرد همه داشتن نگامون میکردن فیلم هندییییی بازی کردیم واسه خودمون بابامو مرخص کردن منو بستری کردن جاش😁 تا چن ساعت دستاش همینطوری داشت میلرزید قربونش بشم😍

هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖