2777
2789

دوستیم

اولین تولدش واسش جشن گرفتم دوستاش و دعوت کردم منم دوستام و خیلی سوپرایز شد

هیچ وقت یادم نمیره 

هنوز چشماش ک از خوشحالی پر اشک بود جلو چشممه😍😍😍😍

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ذهنم نمیاد هیچی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
دوستیم اولین تولدش واسش جشن گرفتم دوستاش و دعوت کردم منم دوستام و خیلی سوپرایز شد هیچ وقت یادم نمی ...

اللهی😍😍😍😍😍😍

والا خوش بحالش.

منم برای عشقم روز تولدش دانشگاه توی تهران بود.ساعت ۷ بیدار شدم و براش نامه نوشتم و عکسش و فرستادم براش و بهش زنگ زدم .خیلی خوشحال شده بود😍😍😍😍کادوشم وقتی که اومد با هم رفتیم بیرون و بهش دادم ولی حیف خیلی دوست داشتم منم مثه تو براش تولد بگیرم

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

عقد کرده بودیم شوهرم ازم دور بود هر دوسه ماه یه بار میومد شهرستان یه بار که اومده بود داییم اینا خونه نبودن کلید خونه رو به مادرم داده بودن خلاصه من هر کار کردم روم نشد به مامان بگم که کلید خونه دایی رو بده با همسرم میخوایم بریم دزدکی ورش داشتم و رفتیم اونجا منم یه تاپ  همینجور نشسته بودیم میوه براش پوست میگرفتم یهو دیدم دایی اینا کلید انداختن اومدن داخل وااااای دنیا رو سرمون خراب شد دایی گفت ببخشید و رفت بیرون😂😂حالا ماهم نمیدونم چطور به سرعت برق و باد زدیم بیرون از خونه یادش که میفتیم هم خندمون میگیره هم خجالت میکشیم😂😂😂

#در_خانه_بمانیم
اللهی😍😍😍😍😍😍 والا خوش بحالش. منم برای عشقم روز تولدش دانشگاه توی تهران بود.ساعت ۷ بیدار شدم و ...

کادو چی دادی 😍ایده باشه واسه من 

عقد کرده بودیم شوهرم ازم دور بود هر دوسه ماه یه بار میومد شهرستان یه بار که اومده بود داییم اینا خون ...

وای شانس و نگا 😂😂😂😂😂