الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم دکتر برام تجویز کرده اصلا دوست نداشتم بخورم ولی ترسیدم نخورم اتفاقی بیفته خودمو سرزنش کنم بهم گف ...
عزيزم بچه ي اول تو ٦ ماهگي سقط كردم خونرساني ضعيف بود و خون توي جفتم اخته شده بود ،ير بچه ي دومم از اول تا يه هفته قبل از زايمان اسپرين خوردم خدا رو شكر خوب بود و وزن ٣٥٠٠ به دنيا اومد
اسپرين از سقط جلوگيزي ميكنه مخصوصا براي كساني كه تهديد به سقط هستم
شما مصرف کردید
اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم تاکید میکنمزندگیم سراسر انرژی مثبت و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم. روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم و بچه هام باش. دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی عشق 😚😙😍😍
اسپرين از سقط جلوگيزي ميكنه مخصوصا براي كساني كه تهديد به سقط هستم
چیزی بگم چرا حس میکنم خون رو مثل آب میکنه 🙄🙄🙄🙄
اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم تاکید میکنمزندگیم سراسر انرژی مثبت و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم. روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم و بچه هام باش. دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی عشق 😚😙😍😍
سلام دوستان منم دیروز رفتم سونو گفت سمت راست شریان رحمم خون رسانیش خوب نیست، دکتر گفت اسپربن بچه با دوز ۸۰ روزی دو تا بخورم ، ولی منم می ترسم حس میکنم روزی دو تا زیاده ، کسی تجربه خوردن دو تا تو روز و داشته؟
سلام دوستان منم دیروز رفتم سونو گفت سمت راست شریان رحمم خون رسانیش خوب نیست، دکتر گفت اسپربن بچه با ...
سلام میدونم این تاپیک قدیمی هست ممنون میشم جواب بدید.منم رفتم غرابالگری بهم گفت جفت ضعیف هست باید دوتا اسپرین بخورم علاوه بر اون انوکساپارین هم استفاده میکنم شما مشکلی نداشتید بچتون به سلامتی به دنیا اومد؟منم نگران دوز آسپرین هستم