2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه چقدر فشار روته که هی تاپیک میزنی برا مشاور ،خودتو قوی کن ،زندگی خیلی بی رحمه ،بخدا روزی میرسه به افسردگی میخندی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

دکتر خوبیه تا چه حد شناخت دارین

من خودم مریضشم. 

همکارم هم دو سال مریضش بود.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزيزم قبلش برو پيش روانشناس 

سلام قدم نو رسیده مبارک. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزیزم مگه چقدر فشار روته که هی تاپیک میزنی برا مشاور ،خودتو قوی کن ،زندگی خیلی بی رحمه ،بخدا روزی می ...

خدا کنه اون روز برسه خیلی فشارم رومه در عرض ۵ ماه پدربزرگم فوت کرد بعدش پدرم سکته کرد بعد شوهرم بیکار شد خیلی چیزای دیگه از قبل هم زمینه ی افسردگی دارم کم اوردم دوس دارم بمیرم 

خدا کنه اون روز برسه خیلی فشارم رومه در عرض ۵ ماه پدربزرگم فوت کرد بعدش پدرم سکته کرد بعد شوهرم بیکا ...

اصلا منم یکی مثل تو بودم ،دو جلسه رفتم ،دیدن وعضم داغونه گفتن قرص بخور ،بعدم پدرم گفت میخوای بهت بگن دیونه ،انقدر با خودم کلنجار رفتم دیدم راست میگه ،دستی دستی دارم خودمو اذیت میکنم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

انقدر نا امید نباش ،تو شیطونو مهمون دلت کردی ،خدارو از خودت دور ،دلتو صاف کن ،زندگی بدبختی زیاد داره ،بدون که کسایی هستن که واقعا زندگی داغونی دارن ،ولی برو پشت کارشونو ببین غبطه میخوری ،

انقدر نا امید نباش ،تو شیطونو مهمون دلت کردی ،خدارو از خودت دور ،دلتو صاف کن ،زندگی بدبختی زیاد داره ...

واقعا خیلی وقته از خدا دورم یعنی دوس دارم برم سمتش ولی نمیدونم نمیشه خدا خودش یه نشونه نشونم بده

حالتاتون چطور بود دقیق بگو چون خیلی نا امیدم

فقط به مرگ راضی بودم ،فقط ،تو خونه حبس بودم ،دلیلی برا ادامه نداشتم ،احساس میکردم از همه آدما پست ترم