2777
2789
واقعا خیلی وقته از خدا دورم یعنی دوس دارم برم سمتش ولی نمیدونم نمیشه خدا خودش یه نشونه نشونم بده

خداییش دنبال نشونه می گردی؟؟؟ آره؟؟؟ بیا کلا یه تاپیک دارم بخونش. انشاا.. که حالت بهتر بشه. من نشونه ای از سوی خدا برای شما. خوبه؟ راضی هستی عزیزم؟ بلدی چطور باید بیای تو تاپیکم؟ الانم شانسی اومدم تو تاپیکت. انشاا.. که خداوند پشت و پناهت باشه دوست عزیز  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بیام تو تاپیک

رو عکس پروفیلم کلیک کن. تاپیکمو میبینی بزرگوار. منتها قول بده از اووون اول تاااا اون ته تهش بخونیااااا. الکی بلکی رد نشی . کاامل بخون و بدون چیزی بوده که رفت تو پربازدیدا.باااشه؟ خوندن تاپیکم توسط تو به حال من زیاد فرقی نداره اما به حال خودت زیاد فرق داره

واقعا خیلی وقته از خدا دورم یعنی دوس دارم برم سمتش ولی نمیدونم نمیشه خدا خودش یه نشونه نشونم بده

چطور بهت بگم همین الانم بغضم گرفت که خدا چقققد مهربونه. قربونش برم آدمارو همیشه وسیله کمک همدیگه قرار میده. واقعا افتخار می کنم که اینبار من وسیله ای برای نشون دادن نشونه خدا شدم. آه. خدایا شکرررت

عزیزم همون روز که تاپیک زدی خوندمش

چه اشکالی داره. یبار دیگه بشین و بخون و اون لحظاتی که داشتمو با وجودت حس کن. بعد ببین چه معجزاتیو خدا رقم میزنه. خدا خییلی مهربونه فقط باید صداش کنی و برای آنچه که داری شکرگزار باشی. از خدا یه حس و حال خوب برات آرزومندم

مرسی گله نازم مشغوله خوندنم

آره عزیزم. آنلاینامو چک کردم متوجه شدم داری میخونی.خوشال شدم برات و همین که اراده کردی و به حرفم گوش  کردی این خودش  نشونه ی این هست که واقعا دلت میخواد حالت خوب  بشه و چون میخوای، حتما حالت خوب میشه. شک نکن. اینو "من" دارم بهت میگم. چون میخوای حالت خوب میشه. چون میخوای.

مرسی گله نازم مشغوله خوندنم

فقط یه چیز هم بهت بگم اینکه من به شخصه با روانپزشک و مصرف دارو مخالف نیستم چون واقعا آدما گاهیی اووونقد تحت فشار هستن که مدتی مصرف دارو بد نیست. نمیخوام با دوری از  روانپزشک خودتو عذاب  بدی . منتها داروهایی که روانپزشکا تجویز میکنن حداق باید 6 ماه مصرف بشن. این نیست که یک ماه بخوری بعدش بگی دیگه نیاز ندارم. این تو کتابا هم نوشته شده و یه سرچ هم تو گوگل بزنی هست. پیشنهادم اینه که مدتی با خدا باش و ابعاد مثبت زندگیتو ببین و برای خودت اهدافی در نظر بگیر و برای رسید به اهدافت یکی یکی قدم بردار. اما خدارو همیشه حتی در اوج شادیات داشته باش و هیچوقت ازش دور نشو چون ون یک قوی هست که به همه کس و همه چیز توانمند هست چی بهتر از اینکه تکیه گاه اد یک همچین نیرویی باشه؟ اما اگه دیدی خیلی انرژیت پایین هست و دیگه داری تحمل ناپذیر عذاب میکشی دکتر برو اما باز هم خدارو با خودت داشته باش.آرزوی توفیق داری برای شما بزرگوار

فقط یه چیز هم بهت بگم اینکه من به شخصه با روانپزشک و مصرف دارو مخالف نیستم چون واقعا آدما گاهیی اووو ...

گلم تاپیکت رو خوندم کامل و مو به مو بهت تبریک میگم بابته پشتکار و استقامتت اما ما تو دنیایی زندگی میکنیم که ظرفیت ها و گنجایش ها باهم فرق داره یسری دلایل فیزیکی شاید حتی یه کمبود ویتامین ادم رو از پا بندازه منظورم به طور کلی این هستش که ادما خواسته هاشون و ظرفیت هاشوت و عکس العمل هاشون تو شرایط یکسان صد در صد باهم متفاوته شاید من به جایه شما اینقدر واسه درسم خودم اذیت نمیکردم یا شما شاید به مشکلات من بخندین به طور کلی خداوند هستش که هممون سرپا نگه داشته و خداوند هستش که امید به زندگی رو در ادم ها زنده نگه میداره

گلم تاپیکت رو خوندم کامل و مو به مو بهت تبریک میگم بابته پشتکار و استقامتت اما ما تو دنیایی زندگی می ...

آفرین . مشخص هست که اهل دانش هستید. درسته آدما باهم متفاوت هستن . من بیشتر قصدم از هدایتتون به تاپیک این بود که خدارو و کارایی که می تونه بکنه رو یه نمونشو ببینید و با این کار اونو بیش از پیش در کنارتون حس کنید و آرامشتونو از خدا بگیرید در کنار سایر اقدامات که برای رسیدن به آرامش انجام خواهید داد.

گلم تاپیکت رو خوندم کامل و مو به مو بهت تبریک میگم بابته پشتکار و استقامتت اما ما تو دنیایی زندگی می ...

از تبریکت ممنونم. راستش هرچه بوده همون حس کردن دستای خدا در کنارم بوده.شما هم فرد توانمندی هستید که اینقد اهل اراده و پیگیری هستین. من هرگز به مشکلات شما نمیخندم و قبول دارم که دچار شرایط دشواری شدین. بعد از سختی آسانی است. انشاا.. که به زودی روزهای آسان فراخواهد رسید. گناه ما آدما در همین سختیا هست که میریزه.