2777
2789
عنوان

زنداداشم تخمک نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه فکر نمیکنم نیاز به صیغه باشه،چون خیلی از تخمکهای اهدایی تو مراکز ناباروی فریز شدن و صاحباشون خبری نیست ،فقط امدن اهدا کردن رفتن دیگه صیغه ای وجود نداره،از طرفی وقتی زنی متاهل باشه و بخواد تخمک اهدا کنه دیگه از لحاظ شرعی نمیتونه همزمان صیغه کسی دیگه بشه

صيغه كه لازم نيست  اما خواهر هم زياد كار درستي نيست اولا خواهرش تازه عروسه هنوز بچه نداره شاي ...

چرا لازمه عزیزم صیغه قانونشونه بعدشم عملش واژیناله باکره نمیتونه تخمک بده خانم مناهل هم که نمیتونه صیغه شه فقط مطلقه

واااای زن داداشم هم که حسابی حساسه 

اگه بچه دوست داره كم كم ياد ميگيره بعضي از حساسيتا رو بريزه دور

بعدم انشااله باردار كه شد كم كم كه ني ني تو شكمش رشد كرد عاشقش ميشه هيچ وقت به اين فكر نميكنه يه سلول تو تن اين بچه واسه خودش نبوده

ببخشید اطلاع دارید درمورد  رحم اجاره ای من میتونم بچه خواهر شوهرمو دنیا بیارم؟من متاهلم و بچه ...

من تو اتاق عمل که چند نفر بودیم یه خانم هم دیدم که برای رحم اجاره ای برای خواهرش اومده بود ایشونم متاهل بودن فکر نکنم مشکلی باشه