2777
2789
عنوان

نامزدم ازم سرد شده

307 بازدید | 6 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید نامزدم وقتی ک میبینه دلم گرفته و بی حوصلم و گیرای الکی بهش میدم متوجه نمیشه ک ناراحتم میذاره میره من میمونم و هزارتا غصه از صب ک رفت حتی یبارم بهم زنگ نزد ک حالم و بپرسه😢منم از شدت عصبانیت کلی تو اس ازش گله کردم فقط جوابمو داد ک دگ خسته شدم نمیدونم باهات چیکار کنم بنظرتون چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از غر غر خوششون نمیاد حرف دلتو واضح و دوستانه بهش بگو بگو مشکلت چیه 

اخه اصلا هیچ غری نزدم خیلی واضح بهش گفتم از فلان رفتارت خوشم نیومد بعدش اومدم ی کم ناز کنم ک نازمو بکشه پاشد گفت من دگ نمیدونم چیکار کنم فقط همینقد بلدم محبت کنم و بعدشم رفت 

خب گیرای الکی بهش نده... سعی کن بتونی احساساتتو کنترل کنی..

وقتی از چیزی ناراحتی سر یه فرصت مناسب بهش بگو اونم نه ب صورت غر زدن.. بلکه ب شکل درخواست کردن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷