2777
2789
عنوان

زردی طول کشیده نوزاد

157 بازدید | 12 پست

دخترم ۵۳روزشه روز پنجم تولدش زردیش شد۱۵یک شب رفت زسر دستگاه بعدشد۹تاالان هنوززردی داره زیادنیست ولی هرکی میبینه متوجه میشه رنگش تیره دکترازمایش نوشت ولی شوهرم راضی نمیشه ببردش میگه بچه رگ نداره سوراخش میکنن به نظرتون ازمایش تیرویید همون ازمایش تیرویید پنج روزگیه که از کف پا میگیرن اگه مشکلی بود زنگ میزدن خیلی نگرانم همه کارکردم شیرخشت وترنجبینم دادم بهش .بگین چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه که ببریش ازمایش انزیم های کبد .انشالله ک چیزی نیست البته زردی تا 70 روزگی ممکنه وجود ...

شوهرم راضی نمیشه ازش خون بگیرن  اون میگه چیزی نیست

بچت رو ببر یه دکتر متخصص خوب  و هرچی گفت گوش بده  حتما   چون زردی بچه رو خنگ میکنه   آزمایش خونم چیزی نیست که  نگران نباش  حتما انجام بده   سلامتی بچت واجبه    تجرببه خودم بود

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
شوهرم راضی نمیشه ازش خون بگیرن  اون میگه چیزی نیست

تا 70 روزگی زردی ب خاطر این که هنوز کبد بچه خوب کار نمیکنه کمی هست .ولی بهتره ببری ازمایش با شوهرت صحبت کن بگو چیزی ک از سلامتی بچه مهم تر نیست میریم ازمایش خبال خودمون انشالله راحت میشه

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
از عطاری شیر خشت بخر خودت بخور و شیرتو بده به بچه برای زردی عالیه عزیزم

من روزدرمیون دارم بهش شیرخشت وترنجبسن باهم میدم خودمم خوردم زردیش زیادنیست فکرکنم پنج‌باشه چون فقط کنارچشمش زرده 

من روزدرمیون دارم بهش شیرخشت وترنجبسن باهم میدم خودمم خوردم زردیش زیادنیست فکرکنم پنج‌باشه چون فقط ک ...

خب زیاد نیست عزیزم نگرانش نباش انشالله خوب خوب میشه خدا برات حفظش کنه الهی

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷