2777
2789
عنوان

یک ماه دیگه عقدمه.اونجور ک میخام پیش نمیره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
چشاتو رو همه چی ببند و با همه شرایط کنار بیا و لذت ببرررررر فقطططططط بعدا پشیمون میشی ک لذت نبردی و ...

خب بعدا حسرت نخورم ک کاش مراسمم بهتر میبود😶

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
بیخیال باش بزار عقدت بگذه... منم ازهمین ادا اصدلا دراوردم بخاطر اینکه بین منو خانوادش قرار نگیره عقب ...

ای جانم ناراحت شدم. الان دیگه ازدواج نکردی؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بيخيال خوش باش مال ماهم عقدمون ساعت پنج بود بعدش بزن و بكوب و شام اخرشم ساعت يك به زور مهمونارو بيرون كرديم مافاميليم اقوام مشترك زيادداريم كلا زياد جو ميدن به مجلس من كلا تواين برنامه ها دخالت نكردم فقط مامانم وشوهرم من فقط خوردم ورقصيدم وخنديدم 😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
بيخيال خوش باش مال ماهم عقدمون ساعت پنج بود بعدش بزن و بكوب و شام اخرشم ساعت يك به زور مهمونارو بيرو ...

خب ساعت۵ خیلی خوبه. واسه من ۱۱ ظهره