2777
2789
عنوان

یک ماه دیگه عقدمه.اونجور ک میخام پیش نمیره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

عزیزم عقد کلا اینجوریه

به خواست هیچکی پیش نمیره

اون موقع اصلا شرایط پیچیده میشه

خیلی جزئیاتو سخت نگیر

تو به خودت و لباست و ارایشت فکر کن

بقیه چیزارو بسپار به بقیه و تو ارامش بمون

هرچی بیشتر خودت دخالت کنی سخت تره به خدا

ما همچیمون گردن خودمون بود

خیلی سختی کشیدیم

بسپار به بقیه و خودت لذت ببر فقط

من بودم کنار میومدم

ما روز قبل عقد کردیم بعد اتلیه رفتیم بعد خونه پدرم اینا بزن برقص بود 

فرداش رفتم ارایشگاه و اتلیه برای جشن تو تالار 

ولی من در اصل دوست داشتم فقط عقد کنیم شب شام بدیم دیگه جشن اینا نگریم ☹

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی مخالفت میکنه؟ 

کلا همه موافقن فقط منو مامانم مخالفیم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
ن  😐 خب دوست نداری دیگه منم  عقدکردن رو  فقط توی عصر  میبینم

هیچکس درکم نمیکنه. میگن خودخواهی

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
عزیزم عقد کلا اینجوریه به خواست هیچکی پیش نمیره اون موقع اصلا شرایط پیچیده میشه خیلی جزئیاتو سخت ...

نمیدونم احساس میکنم به دلم نمیشینه

تو برنامه انجام شده قرارشون بده 

نمیشه خو

بعد ناهار کی بزن و برقص میکنه😐😐😐

نمیدونم😔😔😔

هیچکس درکم نمیکنه. میگن خودخواهی

ن اصلا این خود خواهی نیست 

نذار به دلت بمونه اگه حساسی رو این موضوع و میدونی و بعدا خود خوری میکنی 

قشنگ صحبتت رو بکن 

بگو من صبح دوست ندارم باشه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
مگه مراسم عقد با شما نیست؟ 

داداشم این برنامه رو ریخته

بیخیال باش بزار عقدت بگذه... منم ازهمین ادا اصدلا دراوردم بخاطر اینکه بین منو خانوادش قرار نگیره عقب انداخت.. میگفت از ی طرف تو میکشی سمت خودت از ی طرف اونا میکشن.. عقدم بهم خورد.. بیخیال فقط خوش بگذرون همین... فقط خوشحال باش.. بزار هرجور دوست دارن بگیرن بعدا عروسیتو خودت انتخاب میکنی

چشاتو رو همه چی ببند و با همه شرایط کنار بیا و لذت ببرررررر فقطططططط

بعدا پشیمون میشی ک لذت نبردی و غصه الکی خوردی ها

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
نمیدونم احساس میکنم به دلم نمیشینه

به خودت زهرش نکن

این روزارو هرکاری کنن و هرکاری بکنی هیچکی راضی نیست به خدا

یعنی چی هی طلاق طلاق

سر شام و ناهار طلاق بگیرنننن؟

اخه چرا فکر نمیکنین حرف میزنین

نمیگم کوتاه بیای یا نیای ولی قاطی نکن و با ارامش حلش کن

نشدم نشد به شوهرت نشون بده خودش اول واست مهمه

الان جفتتون عصبی هستین

روزای سختیه

نزارین این عصبانیت زندگیتونو خراب کنه

به خدا من خیلی حرص خوردم ولی الان همه چی عالیه خوبه

بعدا همش میشه خاطره

اگه دعوا بگیری میشه خاطره تلخ..

بخدامن آرزومه زودتر ب عشقم برسم ولی چیزی ب سلیقه من نشه فقط بررررسم زوووودتر...

خداکنه عزیزم .انشالله زودتر بهش برسی