2777
2789

اصلا خوشحال نیستم . یه ماه دیگه عقدمه اما هر نظری من میدم میگن نه اینجوری خوب نیس.اینجوری ک ما میگیم خوبه.الانم میگن ساعت ۱۱ صب بریم محضر بعد بیایم  خونه نهار بخوریم بعد بزن و برقص کنیم دیگه تا ۴، ۵ تموم شه. 

من دوست داشتم محضرم ساعت ۵ اینا باشه بعد تا ۷ بیایم خونه بزن و برقص بعد شام بدیم

فقط این نیس.کلا هر جی من دوست دارم پیش نمیره .نامزدم میگه اینا مهم نیس تو دوست داری حرف حرف خودت باشه فقط.مهم اینه بهم میرسیم.

دوستان به نظر شما من ایراد الکی میگیرم؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

نه الکی نیس توحق داری یبارتوعمرت عقدمیکنی بایدهمونی باشه که دوست داری

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن 

😐

خب دوست نداری دیگه منم  عقدکردن رو  فقط توی عصر  میبینم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

ساعت 11  تو این گرما  خب همون  ناهار و شام بدن دیگه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت