2777
2789
عنوان

تا حالا شده از همه بدتون بیاد

232 بازدید | 11 پست

از خانوادم که هیچوقت درک نشدم پیششون و از بچگی دچار آسیب های رفتاری شدم با تربیت نادرستشون از مردم شهرم که مردای سن بالا با نگاه کثیفشون آدمو زیر نظر میگیرن آشغالا، از اونی ک مثلا عشق اولت باشه و تا میتونست بهت ضربه زده، سگ برینه ب این زندگی چقد تلاش کنم تا برسم ب نقطه ی صفر چقد باید خودمو بکشم بالا تا بتونم ادامه بدم 

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره البته خانوادم نه  از ادماییکه بخاطر فضولی بهم نزدیک میشن یا منفعتشون

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

منم از همه بدم میاد،از بچگی یه طوری تربیت شدم که همش دوست داشتم بقیه تاییدم کنن،بقیه ازم راضی باشن،

تا جایی که حتی انتخابم توی ازدواجمم اینطوری بود،کسی رو انتخاب کردم که فکر میکردم همه دوست دارن انتخابش کنم

الان که مشکل دارم،از همه بدم میاد ،مخصوصا از پدر و مادرم

از مادرم بخاطر سادگی بیش از حدش،از پدرم بخاطر پول پرستیش

از پدر و مادرم بدم اومده چون همش حس میکنم برام به اندازه کافی وقت نذاشتن،مطمئنم یه روزی هم دخترم از ...

خب تو به جاش برای دخترت جبران کن مادر خوبی باش هر چند که میفهمم زندگی واقعا فکر ادم مشغول میکنه با سختیاش

من همه رو دوس داشتم کلا شعارم این بود که همه خوبن مگر اینکه ثابت بشه بده ولی الان میگم همه بدن مگه اینکه ثابت بشه خوبه...انقد چیز دیدم ک حالم از بقیه بهم میخوره...خودمم بدم ولی بقیه رو هم دوس ندارم...حوصله هیشکی رو ندارم حتی ابجی داداشا

من همه رو دوس داشتم کلا شعارم این بود که همه خوبن مگر اینکه ثابت بشه بده ولی الان میگم همه بدن مگه ا ...

الهی بگردمت چقدر شبیه منی تو،من دیگه با همه احساس غریبگی میکنم،هیچ محبتی تو وجودم نیست،هیشکیو دوس ندارم

خب تو به جاش برای دخترت جبران کن مادر خوبی باش هر چند که میفهمم زندگی واقعا فکر ادم مشغول میکنه با س ...

واقعا همه سعیم همینه،ولی یه وقتایی واقعا کم میارم،احساس میکنم دخترم عشق بیشتری ازم میخاد،ولی من ندارم،نمیتونم،درمونده میشم،مستأصل و عصبی.

گریه میکنم،زار میزنم،ولی محبت تو وجودم خیلی کم شده

الهی بگردمت چقدر شبیه منی تو،من دیگه با همه احساس غریبگی میکنم،هیچ محبتی تو وجودم نیست،هیشکیو دوس ند ...

اره از یه نظر خوبه ک از هفت جهان ازادی دیگه حرف و رفتار بقیه اذیتت نمیکنه چون توقعی از کسی نداری دیگه

عزیزم حالا که تاپیک هاتو خوندم تازه فهمیدم چرا اون تاپیک برادر زن ذلیل رو زدی!

بنظرم حسابی اسیب دیدی یعنی حسابی بهت آسیب زدند بفکر خودت باش تا زودتر از این حس دربیای!

امیدوارم ازدواج شیرینی کنی و خوشبخت باشی اما قبل از ازدواجت بنظرم یکم رو خودت کار کن تا بتونی انتخاب های بهتری برای اینده ات کنی با فکر اسوده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.