2777
2789
عنوان

بسوزه پدرجوگیری

512 بازدید | 41 پست

اخرین بار یا یکی از دفعه هایی ک جوگیر شدین بگین چیکار کردین

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه پیش طلا هامو فروختم الان خیییلی پشیمونممممم

😑😑😑😑😑

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
😢😭الان که فک میکنم میبینم خیلی وقته جوگیر نشدم😢😭😭😭😭😭😭

چرا گریه؟خوبه که

جو منو گرفته بود

بدجور😅

من از وقتی خودمو کچل کردم هنوز جوگیر نشدم خدارو شکر

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من از وقتی خودمو کچل کردم هنوز جوگیر نشدم خدارو شکر

چرا کجل😑

من زیادجوگیرمیشم آخرش به غلط کردن می افتم.سرآخرین ش دومیلیون وپونصدپول نازنیم پرید😢

چیکار کردی مگه؟نکنه کل فامیلو غذا دادی

همین چند روز پیش کلی برنامه ریختم یکی از دوستامونو بر تولدش سوپرایز کنیم، کادو انتخاب کردم، کلی ذوق داشتم و با همسرشم هماهنگ کردم، تهش زدن همه برنامه ها رو عوض کردن و هرکاری دلشون خاست کردن، منم دیگه دخالت نکردم گفتم هرکار خاستین بکنین منم فقط میام😒 دفعه آخرم باشه جوگیر میشم محبتم گل میکنه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
چرا کجل😑

هیچی با موزر شوهرم زدم خودمو کچل کردم 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
دوماه پیش طلا هامو فروختم الان خیییلی پشیمونممممم

منم دقیقا همین غلط رو  دوماه پیش کردم

البته قرار بود فقط سرویسمو بفروشیم من مثل اسگلا جو گیر شدم دستبندمم دادم شوهرم رفتیم فروختیم😳😳😳

تا الان هرشب خودخوری میکنم که چراااا دستبندو بردم

خیلی عصبانیم😠😠😠😠😠😠😠👹👹👺😈👺😈👺👹

یاد خدا آرام بخش دلهاست