2777
2789

دختر من ۱۶ماهشه تا وسیله ای و از دستش میگیرم الکی منو تهدید میکنه گوشی و برمیداره با باباش حرف میزنه،من که نمیفهمم چی میگه ،فقط میگه عدی اوجایی(علی کجایی)شو میفهمم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

یا مثلا با اسباب بازیاش دنبال من میکنه که میخوام بیام بزنمت🤣بعد که من فرار میکنم غش میکنه ازخنده،

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی😍😍😍😍😍

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

فعلا ک خونه رو کرده بازار شام 😭😭😭😭

فقط یه کلمه جدید یاد گرفته امروز همش میگه عمه گون ( عمه جون (😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

پسر من گوشی برمیداره میگه اَیو ینی الو بعد بقشو نمیفمم وقتی هم نازش میکنم چشماشو میبنده خودشو لوس میکنه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
ای وای من ضعف کردم برا ادی اوجایی گفتنش😂😂😂

انقدم با عصبانیت میگه نگو،تازه دیروز میگه عدی اوجایی بیااااا🤣🤣🤣

فعلا ک خونه رو کرده بازار شام 😭😭😭😭 فقط یه کلمه جدید یاد گرفته امروز همش میگه عمه گون ( عم ...

عجب کسی😕

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️