2777
2789
عنوان

دندون پزشک خوب

117 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، ممنون میشم اگه دندون پزشکی خوب تو شرق تهران میشناسید معرفی کنین.

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

دکتر هدی حسینی 

منطقه ۸

میدون امام رضا

۱۲ تا دندون‌پیشش پر‌کردم ۸ تا هم‌زیبایی

خیلی وارده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هدی حسینی  منطقه ۸ میدون امام رضا ۱۲ تا دندون‌پیشش پر‌کردم ۸ تا هم‌زیبایی خیلی وارده

ممنونم عزیزم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
دکتر شریف توی خیابون دوم نیرو هوایی...عالیه کارش ..77417137

مرسی از لطفت عزیزم

ببین من میگم برای سلامتیت برو سراغ دکتر خوب من بهترین دندون پزشک که دستش سریع هست و بهترین کار میکنه دکتر خانلری تو درمانگاه پارک شهر  هست عالییییییییییییییییییییه عاشقش شدم با کارش  من 3 سال دندون عقلام که تو فکم بود رفتم عمل کردم پیشش بنظرم بهترینه برو پیشش

ببین من میگم برای سلامتیت برو سراغ دکتر خوب من بهترین دندون پزشک که دستش سریع هست و بهترین کار میکنه ...

خب من دنبال دکتر خوب هستم و خیلی برام مهمه. ولی چون نوزاد دارم باید نزدیک باشه بهم.  سرچ کنم ببینم کجا میشه درمانگاه پارک شهر. مرسی از راهنماییت عزیزم

پارک شهر دیگه همونجا دم پایانه اتوبوس رانیش درمانگاه فرهنگیان

آها فهمیدم کجاست. مرسی