2821
2789
عنوان

دارم از دست پسرم روانی میشم

1185 بازدید | 61 پست

سلام نمیتونم با کسی حرف بزنم پسرم دیوونم کرده انرژیش خیلی خیلی زیاده هرچی میدوه و بازی میکنه خسته نمیشه ؛جنب و جوشش خیلی زیاد ؛خیلی هم اذیت میکنه از ۶ ماهگی پیشبند نمیپوشه ؛ وقتی غذا میخوره غذا رو به همه جاش میزنه به پاهاش موهاش؛میاد میوه یا کیک  میگیره یه کم میخوره بقیه اش رو میماله روی فرش یا خورد میکنه میریزه زمین ،لباسای تمیزو ازتو کمد درمیاره پی پی میکنه روشون؛لباس ای خیس رو از رو بند می‌کشه رو زمین هرچی تمیز میکنم فایده نداره خونه همیشه منفجر  شده ست؛تو خونه لباس نمیپوشه به زور تنش میکنم درش میاره، همش لخت میگرده ؛روزی حد اقل یک ساعت سر موضوعات الکی گریه میکنه ؛صدای گریه و جیغش خیلی بلند هرچی گریه میکنه و جیغ میزنه خسته نمیشه همش گوش درد میگیرم اینا رو برای درد دل گفتم لطفا کسی توهین نکنه

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول میگم ماشاءالله چش نخوره پسرت بعدشم خوب میخوای بچت گوشه گیر باسه باز میای تایپک میزنی بچم گوشه گیره سعی کن با برنامه تلوزیونی یکم ارومترش کنی یا برنامه خوابشو تنطیم کن بعدظهرا بخوابه

توهین برای چی

بچه ست دیگه

ولی

برای اینکه متوجه شید ؛ بیش فعال یا نه

حتما مشاور برید ک  بشه راه های کنترلش رو اجرا کرد 

و بهتون یاد میده ؛ چطور  ب انرژیش جهت بدید ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

پسر منم همین سنه خیلی از این کارا رو میکنه اقتضای سنشه وقتی میخادچیزی بخوره زیر انداز بنداز زپاش برای کارای خوبش تشویقش کن و جایزه بده تشویق معجزه میکنه

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
دو سال

بعضی بچه ها تو این سن لجباز و پرخاشگر میشن.میدونم خیلی سخته درکت میکنم منم یه پسر سیزده ماهه دارم که همش در حال گریه و نق و خرابکاریه ولی ما مادریم و باید صبور باشیم.باهاش مهربون باش با ملایمت باهاش حرف بزن نه با عصبانیت.ببرش پارک بزار انرژیش تخلیه شه.خلاصه باهاش کنار بیا.راه دیگه ای نداری 

توهین برای چی بچه ست دیگه ولی برای اینکه متوجه شید ؛ بیش فعال یا نه حتما مشاور برید ک  بشه ...

خودمم تقریبا مطمئنم بیش فعال راستش شوهرم نمیخواد قبول کنه میگه نه همچین چیزی نیست اصلا نمیخواد در این مورد حرف بزنیم؛نمیدونم چطور ببرمش دکتر

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

تا میتونی چیزایی رو که میشه از دم دستش دور کن.مثلا در کمد رو قفل کن.بند رخت رو بالاتر ببند و ....

بعدش که اینجوری کارات کمتر شد خودتم باهاش بازی کن.

کشتی بگیر.باهاش بپر بپر کن.ببین خسته میشه یا نه.

خوراکی رو ببر تو حیاط یا بالکن بده بخوره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
2825
2823
2791
2779
2792