یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میکردم قبلا ولی دیگه خسته شدم هیچیم ندیدم یهرسالی میشه خیلی کم چک میکنم.قبلا هروز چک میکردم الان مثلا دوسه ماهی یبار اونم چک نه یه نگاهی میکنم.کار خوبی نیس سعی کن انجام ندی اگه چیزی از شوهرت ندیدی
من چك ميكنم البته پيش خودش نه اينكه يواشكي بيشترم به خاطراينكه ببينم مامانش بهش زنگ زده چي گفتن خخخخ شوهرمم ميگه آخه من كه همه چيزابه تو ميگم ديگه دنبال چي ميگردي
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
من چت هاش رو چک نمیکنم اما گوشیش زیاد دستمه گوشی منم به همچنین.کلا به اینکه دو نفر انقدر صمیمی هستن که گوشی هم رو چک میکنن یا اصلا بینشون مسائل مالی مهم نیست که پول منه یا پوله توئه جفتمون اعتقاد داریم من حتی دوستامم پسوورد گوشیمو میدونن یکی براش مهمه یکی نه.