2777
2789
عنوان

کی دلش تنگه ...😔😔

129 بازدید | 10 پست

دلم واسه نامزدم تنگ شده ولی اون باهام قهره و یک هفتس ک یادم نکرد ... خیلی دلم شکست💔 ... من عاشقش نبودم خودش عاشقم کرد و حالا هم باهام اینجوری میکنه ... چیکاار کنممم... غرورمم اجازه نمیده من بهش زنگ بزنم چون یه بار براش پیام دادم  و معذرت خواهی کردم و جواب داد و دیگه هم هیچی نگف 😒😞

قرار بزارید با هم برید بیرون 

خود به خود اوضاع روبراه میشه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنین از همین الان یاد بگیرین که مشکلاتتون رو با حرف زدن حل کنین شما تازه اول راهید اگه از حالا قهر بکنین بعدها این میشه عادت براتون و ایجاد فاصله و مشکلات پس یه قانون بزارین که حتی اگه اختلاف نظر هم پیش اومد نه حق دارین قهر کنین نه جاتون رو جدا کنین 

سعی کنین از همین الان یاد بگیرین که مشکلاتتون رو با حرف زدن حل کنین شما تازه اول راهید اگه از حالا ق ...

لجباازه حرفمو گوش نمیکنه ... هرچی هم باهاش حرف میزنم میگه خستم و حوصله ندارم بزار بخابم. منم ساکت میشم اگ بیشتر حرف بزنم عصبی تر میشه... قبلا اصلا اینجور نبود .. جدیدا اینطور شده😣

همیشه موقع دعوا من بهش پیام میدم ... ایندفه ک دادم بیشتر تو ذوقم میزنه😞

والا تو موقعیتن نبودم ولی فکر میکنم اگر بودم ذوق یا غرورمو برای آشتی با عشقم میذاشتن زیر پا

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان