2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم پیششون واسه ویزیت رفتین

واسه ویزیت نرفتم ولی بهش میگفتم استاد میخام باهاتون حرف بزنم سریع میگفت بعد از کلاسم بیا فلان جا ببینمت..انقدر این زن ارامش داره و مهربونه ک حد نداره

نازگل جان دکتر محمد اربابی رو رفتین واسه ویزیت پیشش تا چه حد خوبه

بله عزیزم دکتر اربابی دکترم بوده

خیلی از دوستامو و خانوادشونو فرستادم پیشش همه ازش راضی بودن

تشخیص خوبی داره

دارو هم خیلی کم میده

البته من خودم الان که فکر میکنم دوست داشتم دارو بهم اولش بیشتر میداد بعد کم میکرد ولی خوب بالاخره خوب شدم.

اصلا از اون دکترا نیست که برات خرج بتراشه و بگه باید بیای پیش خودم مشاوره یا بری پیش فلان روانشناس مگر اینکه واقعا نیاز باشه.

اخلاق خوبی داره و ادم ارومی هست 

من با چند تا از دانشجوهاشم که صحبت میکردم و همدیگه رو اتفاقی دیده بودیم همه ازش تعریف میکردن و میگفتن استاد خوب و خوش اخلاقی بود و از نظر علمی هم که واقعا خوبه

من چندین جا رفتم برای مشکل پانیک و اضطرابم همه منو می بستن به دارو. ولی خدایی دکتر سعید انصاری رو خیلی قبول دارم الان بعد از یک سال 5 تا قرص منو رسونده به دو تا و قراره یزمانی هم قطع بشه. خیلی دکتر با وجدانیه من واقعا به همه پیشنهاد می دم ایشون رو