2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم دکتر اربابی دکترم بوده خیلی از دوستامو و خانوادشونو فرستادم پیشش همه ازش راضی بودن تشخیص ...

سلام

ممکنه بگید بیماری شما چی بود؟

منم تازه زیر نظر دکتر اربابی رفتم، خیلی دارو کم میده، هنوز خیلی تاثیر ندیدم از داروها، شما خوب شدید؟ چقدر طول کشید؟

سلام ممکنه بگید بیماری شما چی بود؟ منم تازه زیر نظر دکتر اربابی رفتم، خیلی دارو کم میده، هنوز خیلی ...

من افسردگی شدید داشتم و یه سری مشکلات خانوادگی و درسی هم قاطی شده بود 

حدود سه چهار سالی طول کشید درمانم 

نود درصد حالم همون سال اول خوب شده بود 

اخه من یکی از دوستام از پیش یه دکتر دیگه رفته بود پیشش شش هفت تا دارو میخورد دکتر اربابی هم همه اون قرصارو قطع کرد و قرص دوستمو کرد یه قرص شش هفت سال با همون یه قرص حالش اوکی بود 

بعضی دکترا هستن تا بگی فلان علائم رو ماه پیش داشتم یه قرص دیگه اضافه میکنن ولی دکتر اربابی این مدلی نیست 

روان پزشکها ماشالا اینقدر ویزیتشون گرونه و زیر 10 جلسه هم تعیین نمیکنند که من برای رفع مشکل افسردگی که داشتم نتونستم برم. اما سال گذشته یکی از دوستام دوره خودشفابخشی رو بهم معرفی کرد که توی تلگرام برگزار میشد. 12 جلسه بود با هزینه ای خیلی کمتر، اینقدر اثرگذار بود که من نه تنها افسردگیم رو تونستم درمان کنم، خیلی از مشکلات دیگم هم رفع شد. دیدم به زندگی کلا عوض شد. khodshafabakhshi@

من افسردگی شدید داشتم و یه سری مشکلات خانوادگی و درسی هم قاطی شده بود  حدود سه چهار سالی طول ک ...

بله، دکتر اربابی به منم فقط دو تا قرص داده، یکی رو تازه اضافه کرد، ولی کلا زیاد دارو نمیده، داروها برای شما چقدر طول کشید اثر کنه تا حس بهتری داشته باشید؟

من اضطراب دارم که باعث افسردگی هم شده ولی خب هنوز احساس خوبی ندارم

دکتر انصاری دکتر خیلی خوبی هست من چند ماه بود خوابم بهم ریخته بود و نمی تونستم درست بخوابم خیلی خیلی اذیت شدم با معرفی دوستم رفتم مطب دکتر انصاری واقعا نتیجه گرفتم خیلی کارشون عالیه
http://drsaeedansari.ir/

بله عزیزم دکتر اربابی دکترم بوده خیلی از دوستامو و خانوادشونو فرستادم پیشش همه ازش راضی بودن تشخیص ...

خانومی می شه بگید مشکلت چی بود و چه دارویی داد؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

دکتر سعید انصاری که قطعا بهترین روانپزشک هستن منو همسرم مشکلات زیادی با هم داشتیم که اینجا نمیگنجه بخوام بازش کنم ولی خداروشکر الان تمام مشکلاتمون حل شده و همه اینارو مدیون تجربه و دانش دکتر انصاری هستیم 

خودم نرفتم ولی اسم معروفاش رومیدونستم اساتیددانشگاه شهیدبهشتی وتهران 

روانپزشک دلسوز میخوای برو کلینیک آرام ... به جرات می تونم بگم بهترین روانپزشک تهران تو کلینیک ارام هستند مثل دکتر ذاکری که خودمون پیش اون رفتیم.