2777
2789
عنوان

خواهرشوهر لوس گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 30 پست
خب قرار نیست چون تو اونجوری نبودی بقیه هم نباشن هر کس تو یه جوی بزرگ شده شاید واسشون عادیه

خوب قرار نیس منم از چیزی ناراحت میشم هی تکرار کنن.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه رفتار عجیب برای شما و رفتار عادی برای اون خانوادست

بجای اینکه جبهه بگیری در برابرش سعی کن بی تفاوت باشی که اگر نباشی خودت فقط اذیت میشی

مهمم نیست بهرحال خواهرشه دیگه دوست دخترش که نیست

زنداداشای منم از حرف زدن عادی داداشام با من لجشون میگیره    تازه ما عمرا از این کارا تو تاریخ خاندانمون نداشتیم

وای بلابدور عروس مااینطورنیست خداروشکرداداشم هروقت میریم دیدنی یااونامیان روبوسی وبغل وباهم گفتن خندیدن وحتی برام خوراکی های دوست دارم میخره اصلازنش اینطورنیست یاخیلی وقتاشده درازکشیده سرشوگذاشته روپام فیلم یافوتبال نگاه کردیم

خوب قرار نیس منم از چیزی ناراحت میشم هی تکرار کنن.

خب اونا نمی تونن زندگیشون به خاطر یکی دیگه مختل کنن که همونطور که تو اصلا بکنی! می تونی از حساسیت و حسادتت کم کنی تا کمتر اذیت بشی

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  
وای بلابدور عروس مااینطورنیست خداروشکرداداشم هروقت میریم دیدنی یااونامیان روبوسی وبغل وباهم گفتن خند ...

چرا انقد میپیچونین

کی گفتم موقع دیدو بازدید کی گفتم روبوسی نکنه.اخه این چه حرفیه.

خانم اقا خواهر مادر گفتم وقتی نشیتیم همه مثلا فیلم.میبینیم بی جهت.الکی.واس لوس کردن خودش.

توروخدا انقد خواهرشوهر بازی درنیارین.

این چه اخلاقیه همه میخواین بتوپین .اصلا شما ها همگی خوب.من بد.

یاابوالفضل

خب اونا نمی تونن زندگیشون به خاطر یکی دیگه مختل کنن که همونطور که تو اصلا بکنی! می تونی از حساسیت و ...

یا ابوالفض میگی زندگیو مختل کنن.توروخدا خندم نیار

مختل چیه.لوس بازی یه نفر جلوسو بگیره مختل میشه یه زندگی.خخخخخ

با 27 سال سن گوگولیه؟ مگه بچه دو ساله اس که همچین لفظی براش به کار ببرن. خیلی با حال بود😂😂😂😂😂

البته ببخشید خندیدم خیلی جالب بود برام ولی منم باشم خوشم نمیاد حق داری

خخخخ

خاهر شوهر مننم هم سن خودمه ۲۶

ما توی یه دانشگا و خابگا بودیم اون موقع شناختی نداشتم ازش

ارایش و.. ی جور بود انگار رفته ارایشگا بره عروسیییی کلا بحث داغ غیبت بود صداشم ک نگووووووو😁😁

۴ سال بعد دانشگا 

روز خاستگاریم دیدمش😄😄 شوکه شدم و  شد خاهر شوهرم

الاننم هر وق خونشون میرم صداش رو مخمه ها حالت عادی خوبه اما با ادااا عین بچه ها حرف میزنه تو دماغی نازک میکنه صداشو و فوق العاده لوسه

درکتت میکنم استارترررر

فقط خعلییی با شوهر من صمیمی نیس خوش بختاننننه

با داداش دیگه ش جیک تو جیکن😁😁

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
باشه  بگه مگه   غریبه رو گفته  اونا دیدن  شما حساسی این حرفووو زدن مگرنه خواهر ...

عوض میشه اگه زت حسودی داشته باشه مگ و داداشم انقدررررر وابسته هم بودیم که بهمون میگقتن جولز و جولی ولی خانمش انقدررر حسود بود ک بینمون فاصله انداخت باورت میشه من وقتی زن داداشم باشه داداشم بهم دست نمیده و سرد برخورد میکنه ولی اگه نباشه نه مثل قبل رفتار میکنه من زنداداشم خودش اعتراف کرد که حسوده وشوهرش فقط باید مال خودش باشه حتی رو پروفایلش گذاشته من انقدر حسودم ک چیزی ک مال من کسی نباید بهش دست بزنه مسعودم دوستت دارم       بستگی داره به شخصیت زن داداشت