2777
2789
عنوان

خواهرشوهر لوس گنده

1678 بازدید | 30 پست

حالا زیاد از قوم شوهذ هی تایپیک زده شد گفتم اینم بگم.البته خیلی وقته ذفت و امد ندارم باهاشون.ولی میدونم باز ببینیمیوشن همین اشو همین کاسه

خواهرشوهرم تقریبا 27 سالشه.بچم نیس.مجرده.بچه تنها و مجرد توی خونه.

من از وقتی یادم میاد.تا الان.هروقت این بشر شوهر منو میبینه باهاش مثل بچهای دوساله که دارن زبون باز میکنن حرف میزنه.اخ چندشم میشه اخ میترکم.شوهذمم جوابشو عبن خودش میداد مثل بچه ها.بعد چندماه گفتم نکن این کارو حیا کو حجب کو.مگه دخترته مگه زنته.هرکسی جایی داره.شوهرم یکمممم بهتر شد.یکم خوب شد.

تازه پدرشوهرمم هی کوکش میکنه به شوهرم میگه ابجیتو ببوس بعلش کن.ببین چقد گوگولیه.هی اتیشو بیشتر میکنه.هی کاری میکنخ شوهذم باهاش نی نی وار بحرفه.

حالم ازشون بهم.میخوره.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بکنه خواهرشعههههههه نازشوووو بکشه اصلا  چی میشه

خودمم خواهرشوهرم از 8 سالگی همچین سمتی گرفتم.اما اینطور نبودم واس بابام بودمو واس مامانم

خواهرشو بوس و بغل نکنه ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اوووق

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
خواهرشو بوس و بغل نکنه ؟

ای حدا میگم از لج من میگه .مثلا نشستیم داریم فیلم میبینیم میگه ببین خواهرتو چقد گوگولیه چقد نازه پاشو ببوسش.این حرفه مثلا میزنه پدرشوهذم.چرا انقد جبهه میگیرین.

خودمم خواهرشوهرم از 8 سالگی همچین سمتی گرفتم.اما اینطور نبودم واس بابام بودمو واس مامانم

خب قرار نیست چون تو اونجوری نبودی بقیه هم نباشن هر کس تو یه جوی بزرگ شده شاید واسشون عادیه

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  
ای حدا میگم از لج من میگه .مثلا نشستیم داریم فیلم میبینیم میگه ببین خواهرتو چقد گوگولیه چقد نازه پاش ...

باشه  بگه

مگه   غریبه رو گفته  اونا دیدن  شما حساسی این حرفووو زدن

مگرنه خواهرههه 

وای خدا  من برادرممم  زن بگیره  رفتارش عوض بشه دق میکنم