2777
2789
من بهش میگم متاهل چون کم پیشمیاد یکی ۳۴ سالش باشه و انوقت طرف رو راحت بعد سه سال یهو رها کنه

نه عشقم میشناسمش کامل 

شناسنامشم دیدم 

خیلی زیاد درونگراست و با کسی حرف نمیزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒 خوب من وقتی عاشق بشم اینجوریم دیگه  نتونستم  خیلی سعی کردم نشد بزارمش کنار  همه ...

پ چرا صبر کردی اینهمه مدت؟؟ حداقل زودتر pm میدادی 

چی گفی بش حالا؟؟

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
من بهش میگم متاهل چون کم پیشمیاد یکی ۳۴ سالش باشه و انوقت طرف رو راحت بعد سه سال یهو رها کنه

من متاهلشو نمیدونم ولی واقعا معلومه عشقش یه طرفس

درسته سخته ولی آدم باید قبول کنه واقعیتو دیگه😕

پسر ها اگه کسی رو دوست داشته باشن ولش نمیکنن انقدر سیریش میشن تا آخر به دستش بیارن یا حداقل تلاششونو میکنن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نه عشقم میشناسمش کامل  شناسنامشم دیدم  خیلی زیاد درونگراست و با کسی حرف نمیزنه

متولد چه ماهی هستید تا من یه کتاب دارم بهت بگم طالعتون بهم میخوره یانه؟حالا پیام دادی جواب داد هرچند که نباید اینکارو می کردی.بعد گفتی دوست مشترک دارید پسر یا دختر؟

پ چرا صبر کردی اینهمه مدت؟؟ حداقل زودتر pm میدادی  چی گفی بش حالا؟؟

با هم در ارتباط هستیم 

نه اینکه از اذر تا الان ندیده باشمش یا بهش پی ام نداده باشم که 

با هم در ارتباط هستیم  نه اینکه از اذر تا الان ندیده باشمش یا بهش پی ام نداده باشم که

خو وقتی میبینتت چه واکنشی نشون میده؟

یا بهت پی ام داده چی گفته؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت