2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه راحت انوقت نپرسید چرا پیام دادی؟

اخه چند وقت یبار حال و احوال میکنیم 

میگم که ما نه دعوایی داشتیم نه کوچیکترین بی احترامی که مثلا الان رومون نشه باهم حرف بزنیم 

که اگه داشتیم شاید خیلی بهتر بود البته

اخه چند وقت یبار حال و احوال میکنیم  میگم که ما نه دعوایی داشتیم نه کوچیکترین بی احترامی که مث ...

اها پس رابطه تون خیلی جدی نبود؟تو داری جدی میگیریش قبول کن.شده بهت پیشنهاد ازدواج بده؟اگه اینجور نبوده تو زیادی خودتو درگیر رابطه باهاش کردی

اها پس رابطه تون خیلی جدی نبود؟تو داری جدی میگیریش قبول کن.شده بهت پیشنهاد ازدواج بده؟اگه اینجور نبو ...

ازدواج ؟ 

نه من تو فازش بودم نه اون 

اینکه گفتم باهاش در ارتباط بودم برای این مدتیه که کم همو دیدیم

ازدواج ؟  نه من تو فازش بودم نه اون  اینکه گفتم باهاش در ارتباط بودم برای این مدتیه که ک ...

باور کن اون تو رو نمیخواد قبول کن پس بی خیالش شو میدونم سخته ولی خواستن تو یه طرفه اگه می خواست هیچ جوره رهات نمی کرد به فکر خودتو وزندگیت باش 

ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم🌷

بچه ها به نظرتون وقتی ادم حس كنه طرف یكم خودشو عقب كشیده ما هم خودمونو بكشیم عقب و تماس نیگیریم بیشتر پسرا جذب میشن یا بهش زنگ بزنیم ؟ 

ماشالله 🌹