2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پارسال؟؟؟ جون عمه من بیخیالش شو  من  دوهفته از یکی بیخبر باشم  میندازم صندوق صدقات

😒 خوب من وقتی عاشق بشم اینجوریم دیگه 

نتونستم 

خیلی سعی کردم نشد بزارمش کنار 

همه چیش باب میل منه 

اگه بهم بگه چی میخاد همون میشم

کامل میشناسیش؟شاید متاهل به شما نگفته

ازه ۳ساله که میشناسمش 

نه مجرده 

ازش خبر دارم 

حالا تو این هفته میخام برم با یکی از دوستای مشترکمون حرف بزنم ببینم چی میگه 

ازه ۳ساله که میشناسمش  نه مجرده  ازش خبر دارم  حالا تو این هفته میخام برم با یکی ا ...

دوست مشترک چطور؟بعد اینکه عزیزم شناخت تا شناخت داریم کلی مردای متاهل هستن که خیلی راحت خودشونو مجرد نشون میدن بدون اینکه بفهمی.

خیلی کارت اشتباهه 

من اگر یکی بی خبر ول کنه بره دوروز هم صبر نمیکنم اونم دوست پسرو

حالا این آقا از آذر شمارو ول کرده و یه پی ام نداده حتی دلیلم نگفته با این کار فقط خودتو کوچیک میکنی 

عشقت یه طرفس چون اگه دو طرفه بود نمیتونست دووم بیاره  و اون زود تر پی ام میداد یا حداقل توضیح میداد

شاید کس دیگه رو دوست داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خیلی کارت اشتباهه  من اگر یکی بی خبر ول کنه بره دوروز هم صبر نمیکنم اونم دوست پسرو حالا این آ ...

من بهش میگم متاهل چون کم پیشمیاد یکی ۳۴ سالش باشه و انوقت طرف رو راحت بعد سه سال یهو رها کنه