2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من اصلا قشنگ نیست ۳متر ناخن... همین ناخن طبیعی رو اگه همیشه مرتب و تمیز نگهش داری سوهان بکشی لاک بزنی خیلی قشنگتر از کاشته ها میشه

من که خودم همیشه ناخنام بلند و مرتبه میبینمشون حال میکنم

سلام اینجا جای خوبی برای طرح این پرسش نیست اگر به موازین شرعی معتقد هستید از دفتر مراجع بپرسید تو این سایت بارها این تاپیکها زده شده وهمه میدونن کاشت ناخن موجب بطلان وضو وغسله فقط اخر تو تاپیک یک سری دعوا میشه همین

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
بهداشتي كه بنظرم خيلي بده ناخن زيرت بلند ميشه حتي نمي توني بشوري اه اه اه.غسل واينا هم كه نميشه گرفت ...

ناخن مصنوعي به نظرم زشت تر ميكنه دستو

وقتي ترميم بري ناخن زير كوتاه و تميز ميشه

میگن اگ موقع وضو و غسل لاک نزده باشی روش عب نداره😂😂 برا خودشون یچی میگن دیگ ول کن بابا تو کاری ک د ...

ديگه وقتي يه چيزي به اون ضخامت مياد رو ناخنت گير لاكشيم😂😂😂😂😂

میگن اگ موقع وضو و غسل لاک نزده باشی روش عب نداره😂😂 برا خودشون یچی میگن دیگ ول کن بابا تو کاری ک د ...

نه چه لاک باشه یا نباشه اصل کاشت ناخن باطل میکنه وضو وغسل رو

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
من هر كاري ميكنم ناخنام بلند نميشه تا بلند ميشه از بيخخخخ ميشكنه بدتر دستم مثله خنگ ها ميشه😂😂😂😂

دکتر برید داروی تقویت ناخن بگیرید مصرف قرص کلسیم هم موثره یا قرص ویتامین د